ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Σε κατάσταση πολιορκίας τα χωριά του νομού Ηρακλείου από τους ψύλλους!

"Περπατάμε στο δρόμο και δεχόμαστε την επιδρομή των ψύλλων", λέει κάτοικος χωριού της Μεσαράς, το οποίο έχει δεχτεί τη λυσσαλέα επίθεση των ψύλλων, εδώ και ένα μήνα περίπου! 
Το φαινόμενο των ψύλλων, φέτος στην Κρήτη, έχει μετατραπεί σε μια μάστιγα, για την οποία μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί λύση. Το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο, ώστε ο κ. Μανόλης K. που μιλά στο CretePlus.gr, κάνει λόγο για στιγμές δραματικές.

"Τις ώρες που έχει δροσιά, όπως το πρωί και το απόγευμα, οι ψύλλοι είναι ορατοί ακόμη ακι στην άσφαλτο. Δεν μπορείς πραγματικά να περπατήσεις στο χωριό. Εκεί που πηγαίνεις, μια στιγμή διαπιστώνεις ότι στα πόδια σου πάνω έχουν βρεθεί πολλοί ψύλλοι", περιγράφει.

Μέχρι σήμερα όσοι ψεκασμοί έχουν γίνει, είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας, ενώ ήδη  καταγράφονται και τα πρώτα περιστατικά, ανθρώπων που καταλήγουν στα νοσοκομεία από τα τσιμπήματα των ψύλλων. Όπως έγινε στην περίπτωση Ηρακλειώτη Αυξάνονται τα κρούσματα επίθεσης από ψύλλους στο Ηράκλειο, που χρειάστηκε να καταφύγει στο νοσοκομείο, στο οποίο παρέμεινε για νοσηλεία!
Συντάκτης: Μαρία Αντωνάκη
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!