ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Δήμαρχος Βιάννου :Ζητά άμεση κάλυψη των κενών στα σχολεία του Δήμου!




Επιστολή του Παύλου Μπαριτάκη


Στην επιστολή του προς της Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου, Κυριακή Τσικαλάκη και τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης, Απόστολο Κλινάκη, ο Δήμαρχος Βιάννου αναφέρει:

"Έχουν περάσει αρκετές μέρες από τα άνοιγμα των σχολείων στον Δήμο μας ωστόσο εξακολουθούν να μένουν αρκετές κενές θέσεις δασκάλων και νηπιαγωγού, με αποτέλεσμα να μην γίνεται σωστά η εκπαιδευτική διαδικασία και παράλληλα να ταλαιπωρούνται οι μικροί μαθητές και οι γονείς . Το νηπιαγωγείο Καστρίου δεν έχει ανοίξει ακόμα, ενώ στα δημοτικά σχολεία Αμιρών και Εμπάρου είναι κενή η μια θέση δασκάλου, στο Δημοτικό της Άνω Βιάννου δεν λειτούργει το ολοήμερο όπως επίσης δεν υπάρχει δάσκαλος αγγλικής .

Επειδή η Βιάννος είναι το ο πιο απομακρυσμένος Δήμος του Νομού Ηρακλείου αλλά έχει προσφέρει πολλά στην Χώρα μας και επειδή η μόρφωση δεν είναι πολυτέλεια αλλά υποχρέωση της Πολιτείας απέναντι στα παιδιά μας απαιτούμε την άμεση κάλυψη των κενών θέσεων στα σχολεία μας προκειμένου να εξασφαλίσει η εύρυθμη λειτουργία τους και οι μικροί μαθητές να έχουν το δικαίωμα στην εκπαίδευση όπως όλα τα παιδιά της Ελλάδος.

Αναμένουμε λοιπόν τις άμεσες ενέργειες προκειμένου να καλυφθούν τα κενά στα σχολεία του Δήμου μας αφού είστε εκ του νόμου οι υπεύθυνοι για την σωστή λειτουργία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στον Νομό μας"
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!