ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Σήμερα η πρώτη από τις... μοναδικές Τρίτες για την αγορά του Ηρακλείου

Έναν μοναδικό τρόπο επέλεξε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης μας, προκειμένου να τονώσει την τοπική αγορά. Από σήμερα και κάθε Τρίτη μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, οι ξένοι αλλά και ντόπιοι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια... διαφορετική αγορά μέσω ξεχωριστών εκδηλώσεων που θα λαμβάνουν χώρα.
 Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου δήλωσε πως οι έμποροι στην προσπάθειά τους να υπάρξει μια  τόνωση στην αγορά και κατόπιν συναντήσεων  με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του Τουρισμού, αποφάσισαν και ξεκινάνε σε συνεργασία με όλες τις επιχειρήσεις της πόλης μια σειρά από δρώμενα σε όλη την πόλη του Ηρακλείου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από σήμερα καθώς και τις επόμενες Τρίτες 22/10, 29/10 και  5/11. Μια προσπάθεια που στηρίζουν σημαντικά η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και το Επιμελητήριο Ηρακλείου., με τους εκπροσώπους τους να δίνουν το παρών στη συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με τον κ. Κουμαντάκη ο λόγος που έγινε η επιλογή της ημέρας Τρίτης είναι γιατί στην πόλη θα βρίσκεται ένας σημαντικός αριθμός ξένων επισκεπτών, ο οποίος θέλουμε να παραμείνει στην πόλη μετά την ολοκλήρωση των περιηγήσεων τους στα Μουσεία μας.

Για το λόγο αυτό  καλούνται όλες οι επιχειρήσεις για τις συγκεκριμένες αυτές ημέρες να παρέχουν στους πελάτες τους, καλύτερες τιμές και σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις να δημιουργηθεί ένα διαφορετικό κλίμα  στην αγορά.

Σκοπός είναι η ημέρα αυτή να διαφημιστεί στο εξωτερικό από τους Τουριστικούς φορείς στις προσεχείς τουριστικές  εκθέσεις, ώστε του χρόνου το Ηράκλειο να είναι προορισμός όπου  οι ξένοι επισκέπτες να γνωρίζουν ότι θα  κάνουν  τις αγορές τους
   Συντάκτης Μαρία Αντωνάκη  
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!