ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Απειλεί με αγωγές ο Πλούταρχος - Διαβάστε την ανακοίνωση...

Επιχείρηση στοχοποίησης και διασυρμού εις βάρος του καταγγέλει ο τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα κατόπιν ελέγχου του ΣΔΟΕ διαπιστώθηκε ότι δεν είχε εκδώσει φορολογικά στοιχεία ύψους 2.793.000 ευρώ.
Παράλληλα, ο τραγουδιστής απειλεί με αγωγές όσους συνεχίσουν την «συκοφαντική, άδικη και βάναυση» όπως τη χαρακτηρίζει, σπίλωση της προσωπικότητάς του.

Ολόκληρη η απάντηση του Γιάννη Πλούταρχου, μέσω του δικηγόρου του Αλέξανδρου Στρίμπερη έχει ως εξής:

«Από ορισμένους κύκλους επιχειρείται η στοχοποίησή μου και ο διασυρμός μου, κάνοντας λόγο για εμπλοκή μου σε υποθέσεις φοροδιαφυγής και στη μη έκδοση φορολογικών στοιχείων από μέρους μου.

Σας δηλώνω ότι σέβομαι τη νομιμότητα και τους κανόνες δικαίου της συντεταγμένης Πολιτείας μας αλλά δεν ανέχομαι αβασίμως να διασύρομαι και να δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις εις βάρος μου και μάλιστα σε θέματα του φορολογικού μου απορρήτου, το οποίο αποτελεί ευαίσθητο θέμα και για μένα όπως και για κάθε πολίτη στην ευνομούμενη Πολιτεία μας.

Η οποιαδήποτε τυχόν συνέχεια της συκοφαντικής, άδικης και βάναυσης σπίλωσης της προσωπικότητας εμού και της οικογενείας μου, θα έχει έννομες συνέπειες για όσους την επιχειρήσουν».

Πηγή: iefimerida.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!