ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ένας βοσκός πίσω απ' την κτηνωδία με την αφαίρεση των γεννητικών οργάνων ενός σκύλου!

Νέα στοιχεία προέκυψαν στην σοκαριστική είδηση πως ένας ασυνείδητος αφαίρεσε με βίαιο τρόπο τα γεννητικά όργανα ενός σκύλου, ικανοποιώντας με αυτό το έγκλημα τη διαστροφή του!
Όπως ενημέρωσε το adespoto.gr φίλη της οικογένειας που έχουν το σκυλί, το ζώο έκανε τη βόλτα του ελεύθερο, όταν έπεσε στα χέρια ενός βοσκού και γύρισε σπίτι του μες στα αίματα...

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιαδος, με το δύστυχο ζώο να βιώνει με το χειρότερο δυνατό τρόπο τις διαστροφικές του και αρρωστημένες ορέξεις.

Το άτυχο ζώο, επέζησε του μαρτυρίου του και πλέον αναρρώνει σε καλά χέρια.

Υπενθυμίζεται ότι Ηρακλειώτης βρήκε στην οδό Επιμενίδου, ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά επτά κουτάβια πεταμένα σε σημείο του δρόμου. Τα μικρά σκυλάκια, έπειτα από την επιμονή του, κατέληξαν και αυτά στα σίγουρα χέρια ζωόφιλων του Ηρακλείου, προκειμένου να μεγαλώσουν πλέον μέσα σε ένα περιβάλλον υγιές και ασφαλές.

Σημειώνεται επίσης ότι, προχθές συνολικά δεκατέσσερα ζώα βρέθηκαν δηλητηριασμένα στην περιοχή Κάτω Πύργος στα Περιβόλια Χανίων, ενώ στη Σούδα ένα σκυλί πυροβολήθηκε στο μάτι!
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!