ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

"Ντου" από τους αγρότες στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου! - Σοβαρά επεισόδια, ζημιές και τραυματισμοί!

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, με μερίδα  αγροτών να εισβάλλει στο χώρο ζητώντας την αθώωση των συναδέλφων τους!
Από την εισβολή, προξενήθηκαν υλικές ζημιές και τραυματίστηκαν αστυνομικοί. Το κλίμα διαταράχθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Εξαγριωμένοι αγρότες έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και εισήλθαν στο Δικαστικό Μέγαρο, προξενώντας μάλιστα φθορές στο χώρο!
Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη, ενώ τα πνεύματα επιχείρησαν να κατευνάσουν δικηγόροι και υπάλληλοι!
Η διαδικασία έχει διακοπεί, έως ότου διασφαλιστεί η ομαλότητα και η ασφάλεια στην εκδίκαση της υπόθεσης.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα πραγματοποιείται η δίκη για τα 92 άτομα που κατηγορούνται για παρακώλυση συγκοινωνίας, για φθορές δημόσιας περιουσίας και άλλα παραπτώματα, στη διάρκεια της κινητοποίησης που είχε σημειωθεί από τους αγρότες το 2009, με κατάληξη το αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης"

Η κατάληψη του αεροδρομιου Ηρακλείου για 24 ωρες, ήταν τότε το αποκορύφωμα μιας μεγάλης κινητοποίησης, η οποία είχε γίνει στις αρχές του έτους. Οι αγρότες είχαν συγκεντρωθεί στην Παντάνασσα αρχικά, αποκλείοντας την εθνική οδό.

Εκεί ήταν που αποφάσισαν να μεταβούν στο αεροδρόμιο, σε μια προσπάθεια για κορύφωση της διαμαρτυρίας τους. Γεγονότα, τα οποία είχαν οδηγήσει αμέσως μετά στην απόβαση στο λιμάνι του Πειραιά.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!