ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτο: Μήνυσε την γυναίκα του γιατί τα παιδιά τους ήταν άσχημα και δικαιώθηκε!

Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες μια απίστευτη ιστορία ενός ζευγαριού από την Κίνα!
Η σύζυγος, όπως αναφέρει το iefimerida.gr,  είχε σπαταλήσει 100.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις πριν γνωρίσει τον άνδρα της και ο σύζυγός της τώρα την χωρίζει υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα απάτης. Ομως, αν αναρωτιέστε ποιο μπορεί να είναι τώρα το πρόβλημα αφού η έστω και με αυτό τον τρόπο η πρών -πλέον- σύζυγος του είναι καλλονή η απάντηση είναι μα γιατί έκαναν... άσχημα παιδιά!

Ο Γιαν Φενγκ από τη Βόρεια Κίνα όταν άρχισε να βλέπει τα τρία παιδιά του να μεγαλώνουν άρχισε να προβληματίζεται. Και τα τρία ήταν ασχημούτσικα κάτι το οποίο, όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ήταν λογικό αφού τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του είναι ιδιαίτερα όμορφοι.

Στην αρχή το μυαλό του πήγε στο... κακό. Υποψιάστηκε ότι τα παιδιά δεν ήταν δικά του και άρχισε να κατηγορεί την σύζυγό του ότι τον απατά. Μετά από πιέσεις η γυναίκα του, όμως, την αποκάλυψε την πραγματική αιτία που τα παιδιά τους ήταν άσχημα: Γιατί της... έμοιαζαν.

Η σύζυγος του Φενγκ όταν ήταν μικρή ήταν ένα πραγματικό ασχημόπαπο. Ετσι άρχισε να επιδίδεται σε απανωτές πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις. Και όντως τα κατάφερε. Μεταμορφώθηκε σε μια πραγματική καλλονή. Λίγο καιρό αργότερα γνώρισε τον σύζυγό της ο οποίος εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά της και αποφάσισε να την παντρευτεί για να κάνουν... όμορφα παιδιά.

Μόλις ο Φενγκ έμαθε την αλήθεια χώρισε την σύζυγό του. Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί αφού αποφάσισε να την σύρει στα δικαστήρια κατηγορώντας την ότι τον εξαπάτησε. Το δικαστήριο τον δικαίωσε και του επιδίκασε αποζημίωση ύψους 120.000 δολαρίων.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!