ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Γκαζώνουν οι Κρητικοί στο ΒΟΑΚ - Εκατοντάδες οι κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα



Μπορεί τα τροχαία δυστυχήματα στους δρόμους της Κρήτης να έχουν αποδεκατίσει εκατοντάδες οικογένειες και η λίστα των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους να μεγαλώνει, όμως η καθημερινότητα αποδεικνύει, ότι οι Κρητικοί δεν βάζουν μυαλό και εξακολουθούν να οδηγούν με το πόδι "κολλημένο" στο γκάζι. 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του το ekriti.gr, για το διάστημα 15 Δεκεμβρίου 2014 έως 10 Ιανουαρίου 2015, την περίοδο δηλαδή των γιορτών, η Τροχαία του ΒΟΑΚ έλεγξε 3.000 οχήματα από τα οποία βεβαιώθηκαν 1.400 παραβάσεις!
Από αυτές, οι 430, δηλαδή το 1/3, αφορά σε οδηγούς οι οποίοι είχαν αναπτύξει υπερβολική ταχύΤητα, με την τροχαία φυσικά να τους ... κόβει κλήση. 
Όπως περιέγραψε αξιωματικός της τροχαίας, η υπερβολική ταχύτητα στον ΒΟΑΚ είναι ένα από τα προβλήματα που απασχολεί καθημερινά την Υπηρεσία αφού οι οδηγοί αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι το να οδηγεί κάποιος με υψηλές ταχύτητες, θέτει σε κίνδυνο τη δική του ζωή αλλά και των υπολοίπων οδηγών. 
Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζουν και τα στοιχεία που δείχνουν ότι στο διάστημα αυτό, 100 οδηγοί πλήρωσαν πρόστιμο επειδή κινούνταν... στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να προσπεράσουν το προπορευόμενο όχημα! 
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, 35 οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ τέλος, 20 από αυτούς δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας...


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!