ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Δολοφονία ΣΟΚ στη Τουρκία: Την σκότωσαν μπροστά στα μάτια του 11χρονου γιου της


Ο κάτοικος Ικονίου Χουσεΐν Τ. σκότωσε με όπλο μπροστά στα μάτια του 11χρονου γιου της την 34χρονη Γιαντιγκάρ Τ. μητέρα 5 παιδιών την οποία είχε απαγάγει πριν από...10 μέρες, και η οποία είχε πάει στις φυλακές να επισκεφτεί τον άντρα της.

Η Γιαντιγκάρ Τ. μετά από το περιστατικό με την απαγωγή της είχε πάει στην αστυνομία και είχε ζητήσει προστασία.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα γύρω 11:00 μπροστά στις φυλακές τύπου Ε στην πόλη Καράται. Ο Χουσεΐν Τ. απήγαγε την μητέρα πέντε παιδιών Γιαντιγκάρ Τ. που κατοικούσε στην ίδια οδό με αυτόν και ο άντρας της είναι στην φυλακή. Η Γιαντιγκάρ Τ. που διασώθηκε από τα χέρια του Χουσεΐν Τ. είχε πάει, υπέβαλλε μήνυση και έβγαλε και δικαστική απόφαση προστασίας της. Η γυναίκα σήμερα μαζί με τον γιό της τον 11χρονο Φ.Ν. πήγε και να επισκεφτεί τον ευρισκόμενο στην φυλακή σύζυγο της τον Μ.Τ.


Όταν αυτή έφτανε στην φυλακή, ο Χουσεΐν Τ. της έκοψε το δρόμο και μπροστά στα μάτια του παιδιού της την πυροβόλησε. Η Γιαντιγκάρ Τ. αν και τραυματισμένη προσπάθησε να διαφύγει, ενώ ο Χουσεΐν Τ. συνέχισε να την πυροβολεί.

Η γυναίκα αιμόφυρτη κατέρρευσε με 5 σφαίρες στο σώμα της, ενώ ο Χουσεΐν Τ. ανέβηκε στο αυτοκίνητο του και έφυγε.

Η Γιαντιγκάρ Τ. βαριά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεβλανά όπου και πέθανε.

Ο Φ. Ν. που ήταν μάρτυρας στο περιστατικό και δεν έφυγε από κοντά της δακρυσμένος απευθύνονταν σε αστυνομικούς λέγοντας "Η μάνα μου πεθαίνει , τι θα πως στον πατέρα μου; Βοηθήστε! Να μην πεθάνει η μητέρα μου. Μάνα μου, ψυχή μου μάνα μου. Σας παρακαλώ σώστε την μάνα μου". Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ηρεμήσουν το παιδί.

Στην πρώτη του κατάθεση όταν συνελήφθη ο Χουσεΐν Τ. δήλωσε : "Σκότωσα για τον έρωτα μου".


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!