ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

"Βράζει" ο Προφήτης Ηλίας, μετά τη δίκη και τις αποφάσεις για τους κατηγορούμενους!

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί σε μεγάλη μερίδα του χωριού του Προφήτη Ηλία, καθώς οι ποινές που ανακοινώθηκαν για τους δύο εκ των τριών κατηγορουμενων, δεν τους ικανοποίησαν
Όπως λένε, θεωρούν κάποιες από τις αποφάσεις του δικαστηρίου άδικες για τη μνήμη των δύο εκλιπόντων.
Υπενθυμίζεται ότι οι ποινές που ανακοινώθηκαν χθες ήταν: Ισόβια κάθειρξη για την δολοφονία του Πρίαμου Ξυδάκη και 8 έτη για την δολοφονία του Μανώλη Σταυρουλάκη στον 54χρονο κρεοπώλη όπως επίσης και 4.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο. Η ποινή του περιλαμβάνει την παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Επίσης στον αδερφό του κρεοπώλη επέβαλλε, 12 έτη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Γιάννη Ξυδάκη και 3.000 ευρώ πρόστιμο. Η ποινή του επίσης περιλαμβάνει την οπλοχρησία και οπλοφορία και έχει αναστέλλουσα δύναμη. Μια απόφαση, η οποία σε συνδυασμο με την αθώωση του τρίτου αδερφού για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, εξόργισε την πλευρά των αδικοχαμένων Πρίαμο Ξυδάκη και Μανόλη Σταυρουλάκη.
Η οργή είναι τέτοια που κάποιοι έκαναν λόγο για απουσία δικαιοσύνης, με πρώτο από όλους τον Γιάννη Ξυδάκη: "Η απόφαση του δικαστηρίου δυστυχώς έδειξε ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Το λέω με βεβαιότητα διότι όλο αυτό το διάστημα περιμέναμε υπομονετικά και φτάσαμε εδώ με όλο το σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους και κάτω από την πίεση ξεφτίλισαν ακόμη και τον πρόεδρο, από ότι είδα, οι δικηγόροι των φονιάδων», ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του στη «Ν Κρήτη».
Ενώ τόνισε πως δεν είναι δυνατόν για το φόνο του Μανόλη Σταυρουλάκη να επιβάλλεται στο δολοφόνο του, μόνο 5 χρόνια φυλάκισης. Και κατέληξε λέγοντας πως αυτοί που έμειναν ελεύθεροι στο μέλλον θα σκοτώσουν άνθρωπο. «Δηλώνω με μαθηματική ακρίβεια πως θα σκοτώσουν άνθρωπο. Έχουν ευθύνη αυτοί που τους άφησαν ελεύθερους», είπε μετά το τέλος της δίκης
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!