ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ | Δείτε τι ζήτησαν απο το Σαμαρά οι διεθνής μας αντί του πρίμ…


ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια στα παιδιά!!!


«Όχι» στο πριμ, «ναι» στο προπονητικό κέντρο!!

Και όμως. Οι διεθνείς έστειλαν το Σάββατο επιστολή προς τον πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνη Σαμαρά, ζητώντας του- αντί για πριμ- να παραχωρήσει έκταση για την κατασκευή προπονητικού κέντρου!

Όπως αναφέρει η «SportDay», οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας πρότειναν να μην τους δοθεί έξτρα πριμ για την πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια του Μουντιάλ, με… αντάλλαγμα να παραχωρηθεί εδαφική έκταση για τη δημιουργία προπονητικού κέντρου.

«Δεν θέλουμε έξτρα πριμ, δεν θέλουμε λεφτά. Παίζουμε μόνο για την Ελλάδα και τον λαό της. Αυτό που θέλουμε είναι να υποστηρίξετε την προσπάθεια για την εύρεση-παραχώρηση εδαφικής έκτασης για τη δημιουργία του αθλητικού κέντρου που θα στεγάσει μια για πάντα την Εθνική μας ομάδα», είναι το «ζουμί» της επιστολής.

Όλα αυτά και ενώ η ΕΠΟ έχει υποβάλλει αίτημα για το παραχωρητήριο έκτασης, όμως κανείς από την Πολιτεία δεν έχει απαντήσει. Η σύμβαση με τη διοίκηση του Αγίου Κοσμά έχει ισχύ έως το 2015 και με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν, οι διεθνείς αποφάσισαν να το πάρουν «πάνω» τους…


from : takalyteraedw.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!