ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ :Πλούσιες Πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες 2014 !




Πλούσιες αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες θα έχουμε στον δήμο μας και φέτος.




ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


Την αυλαία ''περί αθλητικών'' ανοίγει η Ψαρή Φοράδα καθώς, για 20η χρονιά ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Καλαμίου, διοργανώνει λαϊκούς αγώνες στην παραλία της Ψαρής Φοράδας , με αγωνίσματα όπως : Τάβλι,Ποδόσφαιρο στην άμμο ,Basket 3X3....Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα του συλλόγου www.anok.gr .


Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2895061307, 6979820652 και 6978726572.

Έπειτα,την σκυτάλη παίρνουν τα ''ΑΡΒΕΙΑ 2014'' καθώς από 6 μέχρι 13 Αυγούστου ο "Ναυταθλητικός Όμιλος Άρβειος Δίας" διοργανώνει μια όμορφη αθλητική γιορτή.Με αγωνίσματα για μικρούς κ μεγάλους ατομικά και ομαδικά όπως : τσουβαλοδρομία,κολύμβηση,ποδόσφαιρο,μπάσκετ,βόλεϋ. Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα στο facebook www.facebook.com/events/347574692056356/?fref=ts.

Τέλος,κλείνουμε με τον Αγώνα Δρόμου Βιάννου.Μια όμορφη κίνηση και πρωτοβουλία ,της νεολαίας και όχι μόνο, της Βιάννου που πέρυσι διοργάνωσαν με επιτυχία τον πρώτο αγώνα δρόμου και συνεχίζουν φέτος . Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 17 Αυγούστου.Θα περιλαμβάνει την διαδρομή των 18 χιλιομέτρων (ανώμαλος και άσφαλτος), την διαδρομή 5 χιλιομέτρων, διαδρομή 1000 μέτρων και για πρώτη φορά φέτος 36 χιλιόμετρα ποδηλατική διαδρομή .Για περισσότερες πληροφορίες εδώ : https://www.facebook.com/AgonasDromouBiannou/info.




ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ




Παρασκευή 25 Ιουλίου : Πεύκος ,κρητική βραδιά με τον Μανώλη Αλεξάκη.


Σάββατο 26 Ιουλίου : Παραδοσιακό κρητικό γλέντι, με το συγκρότημα του Νίκου Γωνιανάκη (Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμίου) στην πλατεία της Ψαρής Φοράδας.




Πέμπτη 31 Ιουλίου ώρα 21.30: Μουσικοθεατρική παιδική παράσταση <<Περπατώ εις το δάσος>> από την θεατρική ομάδα ¨ΟΙ ΑΛΛΟΙ¨ σκηνοθεσία Στέλλα Μιχαηλίδου




Παρασκευή 1 Αυγούστου, ώρα 22.30:

Παραδοσιακό κρητικό γλέντι με το συγκρότημα του Δημήτρη & Μιχάλη Κουνάλη Μαζί τους ο Νίκος Τζουλιαδάκης και ο Γιάννης Ρομπογιαννάκης (Α.Ν.Ο.Κ)




Σάββατο 2 Αυγούστου, ώρα 23.30:

Beach Party στην άμμο, με πλούσια ηχητικά και οπτικά εφφέ (Α.Ν.Ο.Κ)

Σάββατο 2 Αυγούστου: Κάτω Βιάννος Κωστής Σαριδάκης

Παρασκευή 8 Αυγούστου: Αμιράς Κρητική Βραδιά με τον Κρητικό καλλιτέχνη Κωστή Σαριδάκη




Πέμπτη 14 Αυγούστου :Beach Party ΑΡΒΗΣ στην παραλία της Άρβης




Σάββατο 16 Αυγούστου ώρα 21.00:

Παιδική θεατρική παράσταση <<Ο Περσέας και η Ανδρομέδα>> από το θέατρο Μορφές Ηρακλείου.Σκηνοθεσία Γιάννα Κεφαλά.( Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμίου - Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ψαρής Φοράδας)




Κυριακή 17 Αυγούστου 21.00

Λαϊκή-Ρεμπέτικη βραδιά στο Φαφλάγκο (Αγία Παρασκευή)με το Γιώργο Χαλκιαδάκη και τους συνεργάτες του Βαγγέλη Κακουδάκη και Θοδωρή Μαλλιωτάκη (Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμίου)






Συγχαρητήρια πρέπει να δωθούν στους πολιτιστικούς συλλόγους και στους ανθρώπους που συμμετέχουν εθελοντικά δίνοντας μια ευχάριστη νότα στον τόπο μας και είναι χρέος μας να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια!






Θα παρακαλούσαμε,όποιος γνωρίζει για κάποια άλλη εκδήλωση που τυγχάνει να μην γνωρίζουμε εμείς να το αναφέρει .Ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη αν έχουμε παραλείψει κάποια.








Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!