ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Δύο οι Βουλευτές από τη Βιάννο τελικά μετά το...ντεμαράζ του Κριτσωτάκη- Εκτός ο Ηγουμενίδης


Δύο οι Βουλευτές από τη Βιάννο τελικά μετά το ντεμαράζ του Κριτσωτάκη


Μετά την ολονύχτια μάχη που έγινε στο Νομο Ηρακλείου, αλλά και την τελικά κατανομή των εδρών, η Βιάννος θα έχει δύο Βουλευτές για την εκπροσωπούν στο ελληνικό Κοινοβούλιο.



Με βάση την καταμέτρηση, η οποία ολοκληρωνεται (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), οι Γιάννης Μιχελογιαννάκης και Σωκράτης Βαρδάκης θα καταλάβουν τις 2 από τις 3 έδρες που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Νομο Ηρακλείου.

Ο γιατρός Νίκος Ηγουμενίδης, χάνει την έδρα, μετά το ντεμαράζ του Μιχάλη Κριτσωτάκη, ο οποίος μάλιστα κατάφερε να περάσει στη 2η θέση, αφήνοντας στην τρίτη θέση το Σωκράτη Βαρδάκη. Ο κ. Ηγουμενίδης μένει εκτός Βουλής, καθώς την τέταρτη έδρα καταλαμβάνει τελικά το ΚΚΕ και ο Μανόλης Συντυχάκης.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης λαμβάνει 26.975, ο Μιχάλης Κριτσωτάκης 25.110 και ο Σωκράτης Βαρδάκης 25.040.



Ο Δήμος Βιάννου που υπάγεται στον Νομό Ηρακλείου και στην ομώνυμη επαρχία ιδρύθηκε το 1997 με το Ν. 2539/97 και παρέμεινε αμετάβλητος με την εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτης.

Έχει έκταση 221.539 στρεμμάτων, ή 2,7% της συνολικής έκτασης της Κρήτης, και 5.500 κατοίκους (2011). Βρίσκεται στα νοτιοανατολικά του νομού Ηρακλείου και έχει έδρα την Άνω Βιάννο. Από εκεί είναι ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Ενω από τον Αμιρά Βιάννου είναι ο Σωκράτης Βαρδάκης.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!