ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Στα χέρια του Ν. Ηγουμενίδη η ... υγεία της Κρήτης



Το τιμόνι της ΔΥΠΕ Κρήτης κρατά και επισήμος ο γιατρός και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης ορίστηκε από την ηγεσία του Υπουργείο Υγείας νέος διοικητής.

Στη θέση της Υποδιοικήτριας παραμένει η κ. Άννα Τριχοπούλου. Η κα Αννα Τριχοπούλου ορκίστηκε και ασκεί καθήκοντα Υποδιοικήτριας στην 7η Υ.ΠΕ Κρήτης από τις 29.10.2012

Νέος Υποδιοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης ο ιατρός, κ. Στέλιος Δημητρακόπουλος.

Χθες έκλεισε και το τυπικό κομμάτι καθώς υπογράφηκαν από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των Υγειονομικών Περιφερειών.

Πέρα από τον Νίκο Ηγουμενίδη που αναλαμβάνει καθήκοντα στην ΔΥΠΕ Κρήτης στις υπόλοιπες υγειονομικές περιφέρειες ορίστηκαν:


Στην 1η ΥΠΕ Αττικής τοποθετήθηκε ο γιατρός, διευθυντής ΕΣΥ, κ. Άγγελος Παπαδόπουλος, ο οποίος βρέθηκε σε γνώριμα λημέρια καθώς ήταν υποδιοικητής το 2010 επί προεδρίας του κ. Τάσου Χατζή.

Στην 2η ΥΠΕ Αττικής, Πειραιά και νησιών τοποθετήθηκε επικεφαλής ο ογκολόγος του «ΜΕΤΑΞΑ» κ. Νίκος Καρβούνης.

Στην 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας ανέλαβε επίσης γιατρός, ο κ. Γιώργος Γιαννόπουλος, που εργάζεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδ΄ρεας» στην Πάτρα.

Γιατρός θα αναλάβει και τα ηνία της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης – πρόκειται για τον κ. Στρατή Πλωμαρίτη, συνδικαλιστής της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης.

Ένας διοικητικός υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, απόφοιτος Οικονομικού της Νομικής, ο κ. Νέστορας Αντωνίου είναι ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!