ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ρόδος: Δύο επεισόδια με τουρίστες που δεν πληρώνουν γιατί «μας χρωστάτε»



Αυτά θα πάθουμε με όσα υπογράψατε!...


Η συμπεριφορά κατακτητή από τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης, και ιδιαίτερα από το γαλλογερμανικό άξονα, προς την Ελλάδα δυστυχώς έχει περάσει και σε μερίδα των πολιτών των χωρών αυτών.


Η συνεχής απαξίωση της Ελλάδας και της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού, που μεθοδικά συντελείται εδώ και χρόνια από ΜΜΕ των χωρών αυτών, φαίνεται πως έχει δημιουργήσει την εντύπωση σε ορισμένους ότι μπορούν να συμπεριφέρονται σαν «νταβατζήδες» προς Έλληνες εργαζόμενους, όταν επισκέπτονται τη χώρα μας.

Εδώ και μία εβδομάδα, η Ρόδος έχει βουίξει από ένα απίστευτο περιστατικό που φέρεται να συνέβη στην Ακρόπολη της Λίνδου. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή», Γάλλοι τουρίστες, αρνήθηκαν να πληρώσουν εισιτήριο διότι τώρα πια, όπως είπαν, είναι όλα δικά τους!

Οι συγκεκριμένοι τουρίστες φώναζαν ότι από τη στιγμή που η χώρα τους μας δανείζει, δεν έχουν καμία υποχρέωση να πληρώνουν για την είσοδό τους σε μουσεία και αξιοθέατα. Μετά από αρκετή ώρα διαπληκτισμών με τους εργαζόμενους στον αρχαιολογικό χώρο, οι Γάλλοι τουρίστες απομακρύνθηκαν.

Σε άλλη περίπτωση, πάλι στη Ρόδο, παρέα Γερμανών τουριστών φέρεται να αρνήθηκε να πληρώσει σε εστιατόριο, επειδή η Ελλάδα χρωστάει χρήματα στη Γερμανία...

Ανεξάρτητα από τυχόν υπερβολές των διηγήσεων, το ζήτημα είναι ότι οι δανειστές έχουν καταφέρει να περάσουν μία ισοπεδωτική αντίληψη για την Ελλάδα και τους Έλληνες, με αποτέλεσμα να δημιουργούν εχθρικά αισθήματα στους πολίτες τους, για να δικαιολογήσουν τις σκληρές πολιτικές που εφαρμόζουν και στις χώρες τους. Αντί να τα «βάλουν» με τις κυβερνήσεις τους, βγάζουν τα απωθημένα τους στους Έλληνες εργαζόμενους, καταχρώμενοι κιόλας την ελληνική φιλοξενία.

Το δυστύχημα είναι ότι η απόφαση της κυβέρνησης να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων το περήφανο «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού και να υπογράψει ένα ακόμη μνημόνιο, υποκλινόμενη στις απαιτήσεις Γάλλων, Γερμανών κτλ., δίνει πάτημα σε κάθε τυχάρπαστο τουρίστα να απαιτεί ό,τι παράλογο του έρχεται στο κεφάλι. Ντροπή!


newsbomb.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!