ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Συνελήφθη ένας από τους σκληρότερους παιδόφιλους της Ελλάδας


Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο συνελήφθη ένας από τους σκληρότερους παιδόφιλους της χώρας. Σοκάρει η δήλωσή του....
Για δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πέρασαν χειροπέδες σε έναν από τους πιο σκληρούς παιδόφιλους, που έχουν δράσει στη χώρα μας. Η σύλληψή του έγινε και πάλι στην πόλη των Χανίων, αν και αυτήν τη φορά τον εντόπισαν σε διαφορετικό διαμέρισμα.

Στο πλαίσιο παγκόσμιας επιχείρησης για την πάταξη της πορνογραφίας ανηλίκων, με την κωδική ονομασία «Pacifier», εντόπισαν το ψηφιακό ίχνος χρήστη του διαδικτύου. Το κλιμάκιο της ΔΗΕ πήγε στο διαμέρισμα αλλοδαπής γυναίκας, στα Χανιά, και παρουσία εισαγγελέα ερεύνησαν τον υπολογιστή της. Πολύ γρήγορα κατάλαβαν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν έχει σχέση με την υπόθεση, αλλά ότι κάποιος άλλος έχει "σπάσει" τον κωδικό της στο Wi-Fi και χρησιμοποιεί τη σύνδεσή της, προκειμένου να "κατεβάζει" τα βίντεο με το υλικό της παιδικής πορνογραφίας. Έτσι έφθασαν στο διαμέρισμα του 49χρονο από τη Γερμανία, ο οποίος εδώ και επτά χρόνια μένει στην Κρήτη.

Στους υπολογιστές του βρήκαν χιλιάδες βίντεο ακόμα και με βιασμούς παιδιών δύο και τριών ετών και οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι, όταν τους απάντησε: "Εμένα αυτό μ'αρέσει".

Ανώτατοι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναφέρουν ότι πρόκειται ίσως για τον δεύτερο πιο σκληρό παιδόφιλο, που έχουν αντικρίσει τα τελευταία είκοσι χρόνια, ενώ κάποιοι θεωρούν δεδομένο ότι ο 49χρονος έχει βιάσει και κάποια παιδιά. Για αυτόν το λόγο, άλλωστε, τα βίντεο που βρέθηκαν θα περάσουν από ειδική επεξεργασία, σε μία προσπάθεια να βρουν την ταυτότητα των θυμάτων.

Στην αστυνομία θεωρούν δεδομένο ότι ο 49χρονος εξασφάλιζε τα προς το ζην από την εμπορία βίντεο παιδικής πορνογραφίας, καθώς εμφανίζεται άνεργος, αλλά του άρεσε η "καλή ζωή".

antenna.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!