ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Σύλληψη γυναικολόγου σε δημόσιο νοσοκομείο για φακελάκιΖΗΤΗΣΕ 650 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΚΕΤΟ...

Συνελήφθη γιατρός - γυναικολόγος σε δημόσιο Νοσοκομείο της Αττικής, γιατί απαιτούσε από ζευγάρι χρηματικό ποσό για τον τοκετό. Μετά τη γέννα, συνελήφθη, έπειτα από καταγγελία του συντρόφου της εγκύου, επ΄ αυτοφώρω να παραλαμβάνει το συμφωνηθέν ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.


Στην υπόθεση εμπλέκεται και δεύτερος γιατρός – γυναικολόγος του ιδίου Νοσοκομείου, ο οποίος περιλαμβάνεται στη σχετική δικογραφία

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία του άντρα, σύμφωνα με την οποία απευθυνόμενος σε δύο γιατρούς – γυναικολόγους σε δημόσιο Νοσοκομείο της Αττικής, προκειμένου να αναλάβουν τον τοκετό της συντρόφου του, του ζήτησαν το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων και εξακοσίων πενήντα ευρώ αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δεύτερος από τους παραπάνω γιατρούς, μετά τον τοκετό, απαίτησε και έλαβε από τον καταγγέλλοντα το χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ, ενώ τις επόμενες μέρες απαιτούσε να του καταβάλει και το υπόλοιπο χρηματικό ποσό των εξακοσίων ευρώ.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση σε γραφείο του Νοσοκομείου, ο γιατρός παρέλαβε από τον καταγγέλλοντα το προσημειωμένο χρηματικό ποσό. Άμεσα επενέβησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και συνέλαβαν τον γιατρό

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνώνethnos

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!