ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Κρίσιμες στιγμές για τον μικρό Ραφαήλ από το Ηράκλειο - Κοινοποιήστε το!Ο μικρός Ραφαήλ πάλεψε πολύ για τη ζωή του και αυτό που πριν 11 μήνες ήταν αβέβαιο, σήμερα "εξαρτάται" από την ανθρωπιά όλων μας.


Μόλις στα 10 του χρόνια, ο μικρός Ραφαήλ έχει δώσει πολλαπλές μάχες για να καταφέρει να κερδίσει τη ζωή του. Πριν από 11 μήνες το αγόρι από το Ηράκλειο προσβλήθηκε από μικρόβιο που του προκάλεσε εγκεφαλοπάθεια. Έκτοτε ο ίδιος και η οικογένειά του δίνουν καθημερινά ένα αγώνα ζωής.

Για το μικρό Ραφαήλ ήρθε η ώρα της αποκατάστασης σε εξειδικευμένο κέντρο στη Λάρισα, ωστόσο η οικογένειά του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το υψηλό κόστος, ώστε το αγοράκι να κερδίσει πίσω τη χαμένη παιδική του ηλικία και να μπορέσει να επανακτήσει τη λειτουργικότητα και την αυτονομία του.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση για βοήθεια σε αυτό το "ταξίδι ζωής" για το μικρό Ραφαήλ, στον αγώνα του οποίου από την πρώτη στιγμή στάθηκε "βράχος" η κοινωνία της Κρήτης.

Όσοι έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν και οικονομικά την προσπάθεια του μικρού αγοριού μπορούν να καταθέτουν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του πατέρα του Ραφαήλ, Μανώλη:ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡ.ΛΟΓΑΡ.: 6433 010075 110

ΑΡ. ΙΒΑΝ: GR47 0171 4330 0064 3301 0075 110

ΟΝ/ΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΟΥΜΑΚΗΣ ( ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΡΑΦΑΗΛ)
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!