ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Στάλα - στάλα οι επιδοτήσεις στους αγρότες: Άρχισαν να πιστώνονται οι λογαριασμοί



Οργή επικρατεί στους πρώτους αγρότες που είδαν τους λογαριασμούς τους να πιστώνονται με τα ποσά των επιδοτήσεων! Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το γεγονός πως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου είχε δεσμευτεί για την καταβολή έως και του 90% του 65% της επιδότησης, οι πρώτοι παραγωγοί που πήγαν πριν από λίγο στα ATM είδαν τους λογαριασμούς τους πιστωμένους με το 50 - 55% των χρημάτων...

"Άλλα έλεγε ο υπουργός και άλλα έγιναν. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που λέει ψέματα στον αγροτικό κόσμο", είπε το απόγευμα της Δευτέρας στο ekriti.gr ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Τζωρτζάκης, ο οποίος ήδη εισπράττει την αγανάκτηση των αγροτών, οι οποίοι επικοινωνούν με τα γραφεία του συνδικαλιστικού τους οργάνου.

Νωτίτερα, οι αγροτικές επιδοτήσεις του 2015 του ΟΠΕΚΕΠΕ άρχισαν να πιστώνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς και ο οργανισμός άρχισε να στέλνει SMS προς τους δικαιούχους, ενώ αναρτήθηκαν οι πίνακες των δικαιωμάτων ανά ΑΦΜ και από την Παρασκευή θα αρχίσει η καταβολή του 90% της βασικής ενίσχυσης στους αγρότες.

http://www.ekriti.gr/

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!