ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ένα χρόνο μετά οι μνήμες δεν έσβησαν - Σπαραγμός στο μνημόσυνο (βίντεο)



Ένα χρόνο μετά και οι πληγές δεν έχουν επουλωθεί, οι μνήνες δεν έχουν σβήσει και τα γιατί παραμένουν αναπάντητα.

Σε βαρύ κλίμα θλίψης τελέστηκε σήμερα στο Σελί Ρεθύμνου, το ετήσιο μνημόσυνο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο χαμός του οποίου συγκλόνισε το πανελλήνιο.


(Ρεπορτάζ Στέλλα Μαθιουδάκη - Νέα Τηλεόραση)
Εντωμεταξύ η νέα ανακρίτρια Ιωάννινων που ανέλαβε την υπόθεση του 21χρονου Κρητικού, ανοίγει και πάλι το φάκελο της υπόθεσης, σύμφωνα με όσα δήλωσε και ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δ. Μπούκας, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να περνούν την πόρτα της οι πρώτοι μάρτυρες, οι οποίοι και θα κληθούν να απαντήσουν σε βασανιστικά ερωτήματα, ώστε να χυθεί επιτέλους φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση.

Όπως επεσήμανε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη:

«Παρά το φόρτο εργασίας και τον τεράστιο όγκο υποθέσεων, η Ανακρίτρια Ιωαννίνων αξιολογεί τους ουσιώδεις μάρτυρες».

Αποκάλυψε ακόμα ότι δεν έχει βρεθεί κάποιος νέος μάρτυρας να καταθέσει αυτοβούλως για τα περιστατικά που δεν έχουν μέχρι σήμερα αναφερθεί και έκανε έκκληση «να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με όσα αναρτώνται στο διαδίκτυο, που συχνά φθάνουν στην υπερβολή και προκαλούν πόνο στην οικογένεια».

«Όσοι έχουν πραγματοποιήσει προσωπική έρευνα δεν έχουν παρά να καταθέσουν τα στοιχεία τους στην Ανακρίτρια. Η βοήθεια απ’ όπου κι αν προέρχεται στη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι ευπρόσδεκτη. Χρειάζεται όμως σοβαρότητα», ξεκαθάρισε.

Σήμερα η μέρα είναι βαριά για την Κρήτη, αλλά και για όλη την Ελλάδα, που συγκλονίστηκε από την υπόθεση του Βαγγέλη. Η οικογένειά του και οι φίλοι του θα τον τιμήσουν για μια ακόμα φορά στο ετήσιο μνημόσυνο που θα γίνει στη γενέτειρά του στο Σελί Ρεθύμνου και όλοι εύχονται να βρεθούν επιτέλους οι υπεύθυνοι που οδήγησαν τον άτυχο φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωάννινων να δώσει τέλος στη ζωή του.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!