ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Αυτός είναι ο δάσκαλος που παρενοχλούσε σεξουαλικά μικρά παιδιά!


Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του στο "φως" της δημοσιότητας.



Στη δημοσιότητα δόθηκαν , ύστερα από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λασιθίου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 57χρονου δασκάλου που συνελήφθη στις 16 Φεβρουαρίου κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, σε βάρος παθόντων που δεν συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη, κατά συρροή και εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον Ηλιάδη Θεολόγο του Κωνσταντίνου και της Ευθυμίας, που γεννήθηκε το 1959 στην Καβάλα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Ο δάσκαλος οδηγήθηκε στις φυλακες Τρίπολης έχοντας παραδεχτεί πως η συμπεριφορά του ήταν απρεπής ...μόνο προς το 8χρονο κοριτσάκι για το οποίο έγινε καταγγελία από τη μητέρα του.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας τηλεφωνικά στον αριθμό 2842-90175, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
http://www.cretalive.gr/crete/view/autos-einai-o-daskalos-pou-parenochlouse-sejoualika-mikra-paidia/309202
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!