ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Αυγενάκης: 5η μέρα σιωπής από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της Βιάννου


Τι αναφέρει στην παρέμβαση του ο αναπληρωτής Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Περιβάλλοντος, αναφορικά με την διακοπή ηλεκτροδότησης στο Δήμο Βιάννου:
«Καμία απάντηση από την Κυβέρνηση και τους κυβερνητικούς βουλευτές στις ερωτήσεις που έθεσε ο κ. Αυγενάκης για την απειλή διακοπής ρεύματος στο Δήμο Βιάννου.
Σε συνέχεια της εξέλιξης της προηγούμενης εβδομάδας, όπου τεχνικό συνεργείο της ΔΕΗ βρέθηκε στο Δήμο Βιάννου προκειμένου να εκτελέσει εντολή διακοπής της ηλεκτροδότησης του Δήμου, παρά το γεγονός ότι έχει προχωρήσει σε διαδικασία ρύθμισης οφειλών, είχαμε προβεί σε κοινοβουλευτική παρέμβαση και σε σχετική ανακοίνωση (1-4-16).  
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διατυμπάνιζε παλιότερα, ως αντιπολίτευση, ότι καμία υπηρεσία και κανένα σπίτι εργαζόμενου δεν θα μείνει χωρίς ρεύμα. Σήμερα προχωρά σε διακοπές ρεύματος λόγω οφειλών, ενώ, παράλληλα, αυξάνει τα επιδόματα στους υπαλλήλους της ΔΕΗ και μειώνει την τιμή της κιλοβατώρας για τις μεγάλες βιομηχανίες.
Επανερχόμαστε και ζητάμε την άμεση λήψη πρωτοβουλιών για την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος. Ποιες οι πρωτοβουλίες των κυβερνητικών βουλευτών που κατάγονται από τη Βιάννο (κκ. Βαρδάκη, Ηγουμενίδη, Μιχελογιαννάκη) για τη διευθέτηση του θέματος; Θεωρούν ότι η ολιγοήμερη παράταση αποτελεί λύση;
Ποιες οι πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την διαχείριση ενός προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι Δήμοι της Κρήτης, αλλά και της χώρας; Αποτελεί η απειλή διακοπής ηλεκτροδότησης λύση στα πολύπλευρα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΟΤΑ και οι δημότες τους;
Φρούδες υποσχέσεις και ευχολόγια, αλλά στην πράξη η αναλγησία προστέθηκε στην αναξιοπιστία και την ανικανότητα»
EKRITI.GR
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!