ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Δήμο Βιάννου και την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου



Με δέκα τόνους ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε από τον Δήμο Βιάννου και την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου συμμετέχουν στην κοινή αποστολή που αναχωρεί σήμερα από το Λιμάνι του Ηρακλείου για να παραδοθεί στοαρμόδιο Κέντρο Διαχείρισης στον Πειραιά.

Τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, που συλλέχτηκαν στη δράση αλληλεγγύης του Δήμου με την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου περιλαμβάνονται στην πρώτη αποστολή την οποία θα συνοδεύσει και ο Δήμαρχος μαζί με τους υπόλοιπους Δημάρχους που συμμετείχαν στην σημαντική αυτή πρωτοβουλία που οργανώθηκε από την ΠΕΔ Κρήτης.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης :

«Ο Δήμος Βιαννου και η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου ενώσαμε τις δυνάμεις μας και σήμερα αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Ο Δήμος μας και οι πολίτες της Βιάννου στέκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας πρόσφυγες, προκειμένου να τους ανακουφίσουν τις δύσκολες αυτές ώρες που περνούν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Ανδρέα, τους Ιερείς μας, τους Δημότες μας, τους Φορείς, και τους Συλλόγους του Δήμου Βιάννου και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη δράση για το πνεύμα αλληλεγγύης που για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει στο Δήμο μας.»

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!