ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Μοίρες και Βιάννο θα επισκεφθούν ειδικευμένοι γιατροί το Σεπτέμβρη - See more at: http://www.ekriti.gr/ygeia-kriti-irakleio/moires-kai-vianno-tha-episkefthoyn-eidikeymenoi-giatroi-septemvri#sthash.yQNZpv4U.dpuf



Επισκέψεις στα Κέντρα Υγείας του Νομού Ηρακλείου καθώς και στα όμορα Κέντρα Υγείας Ανωγείων και Τζερμιάδων θα πραγματοποιούν κάθε μήνα, αρχής γενομένης από τον μήνα Σεπτέμβριο, ειδικευμένοι γιατροί του ΠΕΔΥ Ηρακλείου.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης που υλοποιείται σε συνεργασία με την Μονάδα Υγείας ΠΕΔΥ Ηρακλείου, με στόχο την ουσιαστική, ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων δημόσιων υπηρεσιών υγείας στην περιφέρεια και τη διευκόλυνση δωρεάν πρόσβασης σε αυτές των πολιτών.

Δεδομένου ότι οι ανάγκες που προκύπτουν σήμερα για δημόσια δωρεάν υγεία είναι περισσότερο από ποτέ αυξημένες και κυρίως σε περιοχές μη προνομιούχες, η 7η ΥΠΕ Κρήτης μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο και συνεργασία σχεδιάζει και υλοποιεί βιώσιμες λύσεις ώστε τα Κέντρα Υγείας ως πολυσύνθετος και διαρκώς εξελισσόμενος Οργανισμός να επιτελέσουν με επάρκεια το θεσμικό τους ρόλο.

Βάσει του προγράμματος για τον μήνα Σεπτέμβριο:
  • Στις 19/9/2016 το ΚΥ Μοιρών θα επισκεφθούν οι γιατροί: Παναγιώτης Μαματζάκης –Πνευμονολόγος, Αντωνακόπουλος Νίκος- Ορθοπεδικός.
  • Στις 30/9/2016 ΚΥ Βιάννου θα επισκεφθούν οι γιατροί : Συγγελάκη Καλλιόπη- Πνευμονολόγος, Παπαδάκης Εμμανουήλ -Ορθοπεδικός και Αραβογλιάδης Παναγιώτης –Καρδιολόγος.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες για την εξέταση τους, μπορούν να απευθύνονται στους Γενικούς Ιατρούς των Κέντρων Υγείας της περιοχής τους.

- See more at: http://www.ekriti.gr/ygeia-kriti-irakleio/moires-kai-vianno-tha-episkefthoyn-eidikeymenoi-giatroi-septemvri#sthash.yQNZpv4U.dpuf
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!