ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Η κατάθεση του επιχειρηματία Γιώργου Βαρδάκη για το μαφιόζικο χτύπημα - Τι είπε ο αδερφός του βουλευτή...



O 48χρονος είχε μόλις κατέβει από το αυτοκίνητο του όταν είδε μία μηχανή με δύο άτομα. Οι φωνές του τα επόμενα δευτερόλεπτα, ξεσήκωσαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο...


Γρίφο αποτελεί για την Ασφάλεια Ηρακλείου η επίθεση με σιδηρογροθιά σε βάρος του 48χρονου επιχειρηματία Γιώργου Βαρδάκη, αδελφού του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ. Οι δράστες που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού τον περίμεναν να παρκάρει στο σημείο όπου συνήθιζε να σταθμεύει το όχημα του, κοντά στο σπίτι του, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη. Ο 48χρονος είχε μόλις κατέβει από το αυτοκίνητο του όταν είδε την διερχόμενη μηχανή. Οι δύο δράστες σταμάτησαν και ο ένας τον πλησίασε. Εκείνος θεώρησε ότι ήθελε να τον ρωτήσει κάτι. Πριν καλά-καλά καταλάβει τι γίνεται, τον χτύπησε στο πρόσωπο. «Ενστικτωδώς αντέδρασα και ανταπέδωσα το χτύπημα. Έβαλα τις φωνές και εκείνος άρχισε να τρέχει και επιβιβάστηκε στην μηχανή του συνεργού του» ανέφερε ο ίδιος, εξερχόμενος από το Αστυνομικό Μέγαρο όπου έδωσε αναλυτική κατάθεση.

Την φασαρία άκουσαν περίοικοι που αντίκρισαν τον 48χρονο με αίματα στο πρόσωπο και την μηχανή με τους δύο δράστες να απομακρύνεται με ταχύτητα. Ερωτηθείς αν του είχαν στήσει ενέδρα, υποστήριξε ότι δεν είναι σίγουρος ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο του τυχαίου γεγονότος με κίνητρο την ληστεία. Πάντως, η Αστυνομία δεν φαίνεται να δίνει «πόντους» στην εκδοχή της απόπειρας ληστείας και συνεχίζει τις έρευνες προς κάθε κατεύθυνση.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!