ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Πενθεί η Βιάννος….Πέθανε η 40χρονη μητέρα δύο παιδιών



Συγκλονισμένη είναι τις τελευταίες ώρες η κοινωνία της Βιάννου από τον χαμό μίας 40χρονης γυναίκας.Δυστυχώς η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, που το βράδυ της Κυριακής της 4ηςΣεπτεμβρίου, υπέστη ανακοπή και για την περίπτωση της στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση μεταφοράς απο το κέντρο υγείας Αρκαλοχωρίου στο ΠΑΓΝΗ, δεν τα κατάφερε τελικά και υπέκυψε.

Βαρύ το πένθος για την οικογένεια της αλλά και την τοπική κοινωνία της Βιάννου που αναμένεται αύριο να υποδεχτεί τη σορό της 40χρονης που έμενε με το σύζυγό της ,οδοντίατρο στο επάγγελμα και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, στον Κερατόκαμπο της Βιάννου.

Η κατάστασης της από την αρχή ήταν επιβαρυμένη και μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γιατροί είχαν ενημερώσει τους δικούς της ανθρώπους ότι η κατάσταση της ήταν ιδιαιτέρως κρίσιμη με την ίδια σύμφωνα με τις ίδιες πηγές να έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και να θεωρείται κλινικά νεκρή.

Τελικά η ίδια δεν τα κατάφερε και χθες το απόγευμα ξεκίνησε για το δικό της μοναχικό ταξίδι αφήνοντας ορφανά τα δύο της παιδιά και σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια της.

Το χρονικό τη τραγωδίας

Να σημειωθεί ότι σήμανε συναγερμό στο ΕΚΑΒ, το βράδυ της Κυριακής όταν η 40χρονη γυναίκα από το Αρκαλοχώρι υπέστη καρδιακή ανακοπή. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κινητοποιήθηκε για τη μεταφορά της, ενώ στο Κέντρο Υγείας οι γιατροί κατέβαλαν αγωνιώδεις προσπάθειες για να την επαναφέρουν στη ζωή.

Καθοδόν προς το ΠΑΓΝΗ, η 40χρονη από το ασθενοφόρο μεταφέρθηκε σε Κινητή Μονάδα που ήταν στο δρόμο για το Αρκαλοχώρι και με τις συνεχείς προσπάθειες των γιατρών και τη χρήση απινιδωτή έφθασε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

http://iscreta.gr/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!