ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

Πυροβολήθηκε εν ψυχρώ σκύλος στην ΒιαννοΟργή και αγανάκτηση στην τοπική κοινωνία της Βιάννου προκαλεί και μόνο η είδηση ότι σκυλί που φιλοξενούνταν προσωρινά σε σπίτι τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από πυροβολισμό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Περβόλα και το σκυλί σύμφωνα με τις μαρτυρίες είχε αφεθεί για ολιγόλεπτη βόλτα.

Εκείνη τη στιγμή και ενώ ήταν στην εξοχή δέχτηκε τον πυροβολισμό.

Αμέσως βγήκε έξω ο ένοικος του σπιτιού αντικρίζοντας ένα φριχτό θέαμα. Το σκυλί να κείτεται νεκρό σε μία λίμνη αίματος ενώ βρέθηκαν και κάλυκες.

Ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ Βιάννου όπου και έγινε η σχετική καταγγελία και αμέσως ξεκίνησε η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα περιστατικό που προκαλεί συναισθήματα οργής και αγανάκτησης καθώς ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να συνέβη και ανθρώπινο χέρι σήκωσε όπλο και έδωσε τη χαριστική βολή στο τετράποδο.Ωστόσο τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία είναι κοντά στον εντοπισμό του δράστη.Την αγανάκτηση του εξέφρασε και ο Δήμαρχος της Βιάννου κ. Μπαριτάκης που μιλώντας στο neakriti.gr ανέφερε: "Καταδικάζω το γεγονός. Τέτοιες πράξεις και ενέργειες πρέπει να τιμωρούνται σύμφωνα με το αυστηρό πλαισιο του νόμου. Άλλωστε ο νόμος προβλέπει τι πρέπει να γίνεται σε αυτές τις περιπτωσεις".

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη/Νέα Κρητη
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!