ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Υποθηκεύουν τις προσωπικές τους περιουσίες για ... τα καύσιμα του ΚΤΕΛ

Αναβλήθηκε η αίτηση ανάκλησης που κατέθεσε η Περιφέρεια Κρήτης διεκδικώντας την έγκριση της παράτασης της σύμβασης με τα ΚΤΕΛ - Πρόεδρος και διευθυντής του ΚΤΕΛ υποθήκευσαν τις προσωπικές τους περιουσίες για να εξασφαλίσουν καύσιμα για τα λεωφορεία!
Υποθηκεύουν τις προσωπικές τους περιουσίες για ... τα καύσιμα του ΚΤΕΛ
Σε κακόγουστο σήριαλ εξελίσσεται το θέμα της μεταφοράς των μαθητών από τα ΚΤΕΛ, καθώς ενώ όλοι "πόνταραν" στην εκδίκαση (στις 18 Νοεμβρίου) της αίτησης ανάκλησης που κατέθεσε η Περιφέρεια Κρήτης κατά της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου που απέρριπτε το αίτημα παράτασης της σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και ΚΤΕΛ, η συζήτηση της αίτησης ... πήρε αναβολή για τις αρχές Δεκεμβρίου!

Απογοητευμένοι, πρόεδρος και διευθυντής του ΚΤΕΛ Ανατολικής Κρήτης, διατηρώντας αίσθημα ευθύνης και μη θέλοντας να αφήσουν στο δρόμο τους μαθητές που μεταφέρουν από και προς τα σχολεία τους, αναγκάστηκαν να υποθηκεύσουν... τα προσωπικά περιουσιακά τους στοιχεία, προκειμένου να μπορέσουν να εξασφαλίσουν δάνειο ύψους 300.000 ευρώ για τα καύσιμα των λεωφορείων.

Αυτή την ώρα οι κ.κ. Χαχλιούτης και Χαλεπάκης συναντώνται με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, στον οποίο εκθέτουν την ανεκδιήγητη τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα εξαιτίας της ασυνέπειας του κράτους που εξακολουθεί να τους οφείλει 5 εκ. ευρώ!

cretalive.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!