ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Συγκλονίζει η τραγωδία με την 35χρονη "Μήδεια" στο Ρέθυμνο


Σκότωσε την κόρη της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Συγκλονίζει η τραγωδία με την 35χρονη "Μήδεια" στο Ρέθυμνο
Πήρε τη ζωή της 14χρονης κόρης της και στην συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει μια 35χρονη, στο Ρέθυμνο.
Η σύγχρονη "Μήδεια" ξετύλιξε το "κουβάρι" του δράματος στο σπίτι της οδού Σταμαθιουδάκη στο Ρέθυμνο, όταν, περίπου στις 13.30, για άγνωστους λόγους έπνιξε το άτυχο κορίτσι.
Στην συνέχεια η γυναίκα, με καταγωγή από την Αλβανία, επιχείρησε με μαχαίρι να αυτοκτονήσει, μπήγοντάς το στο λαιμό της.
Όλα συνέβησαν στο σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια, την ώρα που ο πατέρας της κοπέλας βρισκόταν στην εργασία του. Επιστρέφοντας περίπου στις 13.30, μαζί με το μικρότερο παιδί τής οικογένειας, βρέθηκε μπροστά στο άψυχο σώμα της κόρης του και τη βαριά τραυματισμένη σύζυγό του.
Ο άτυχος πατέρας ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, η οποία ερευνά την υπόθεση . Η 35χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη ο θάνατος της 14χρονης επήλθε από ασφυξία . Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε το θάνατο της κοπέλας, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, αρκετά πιο νωρίς από το μεσημέρι οπότε και την εντόπισε ο πατέρας της.
Η μητέρα, που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο λαιμό, για το τραύμα που κατάφερε στον εαυτό της με μαχαίρι, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!