ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ορθοπεταλιές ... και από τους Minoistas


Συμμετέχουν στην ποδηλατοπορεία της Κυριακής που πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε 30 πόλεις της Ελλάδας


Ορθοπεταλιές ... και από τους Minoistas
Η ποδηλατική κοινότητα της χώρας διοργανώνει την 5η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία και οι Minoistas συμμετέχουν ενεργά για ακόμα μία φορά, αύριο, Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι με αφετηρία την πλατεία Λιονταριών.
Η Κυριακή 13 Μαΐου 2012 είναι αφιερωμένη στη ζωή, στη χαρά, στην ελπίδα. Σε 30 πόλεις της Ελλάδας τα ποδήλατα βγαίνουν στο δρόμο και ζητούν καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες μετακίνησης και πόλεις με λιγότερα ΙΧ.
Στην ανακοίνωσή τους οι Minoistas αναφέρονται στους λόγους για τους οποίους, καλό είναι να επιλέγουμε το ποδήλατο για τις μετακινήσεις μας: "Το ποδήλατο είναι σωστή επιλογή. Είναι ασφαλές, ευχάριστο, ωφέλιμο για την υγεία, την τσέπη, την διάθεση, δεν (ηχο)ρυπαίνει και δεν ενοχλεί, χρειάζεται ελάχιστο χώρο για την κίνηση και για την στάθμευσή του. Οι ποδηλάτες συνιστούν σε όλους τους συμπολίτες τους να το δοκιμάσουν και να αλλάξουν τρόπο ζωής. Δεν είναι "λύση ανάγκης" αλλά συνειδητή επιλογή για τον κοινωνικά υπεύθυνο πολίτη" - αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα στηρίζουν και τους άλλους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης (περπάτημα, συγκοινωνία) και απορρίπτουν το ΙΧ αυτοκίνητο σαν αντικοινωνικό και σπάταλο (όχι μόνο για την τσέπη του κάθε οδηγού αλλά και για την εθνική οικονομία).
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!