ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Βρήκαν τους δολοφόνους του 45χρονου. Τον σκότωσαν η σύζυγος και ο εραστής της!!!

Εμείς σκότωσαμε των 45χρονο... Λαμιώτης ομολόγησε πως μετά από συννενόηση με την σύζυγο του θύματος σκότωσε τον άτυχο...

Μ.Δ. την ώρα που αυτός κοιμόταν στο διαμέρισμά του.

Ο δράστης 45 χρονών δεν άντεξε στην πίεση της ανάκρισης των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του lamiastar.gr ο δολοφόνος διατηρούσε ερωτική σχέση με την σύζυγο του θύματος και αυτός ήταν ο λόγος που όπλισε το χέρι του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας μπήκε στο σπίτι της οδού Τυμφρηστού,πλησίασε το θύμα που κοιμόταν στο κρεβάτι του και τον έπληξε εξ΄επαφής με ένα φλόμπερ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε από την πρώτη στιγμή το lamiastar.gr αλλά δεν τις δημοσιοποιήσαμε σεβόμενοι το προανακριτικό έργο της αστυνομίας και της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, οι αστυνομικοί έψαχναν ένα τέτοιου είδους όπλο, αφού η κατεύθυνση που είχαν πάρει από την Ιατροδικαστή Λαμίας Αποστολία Ακριβούση ήταν ότι στο κεφάλι υπήρχε πύλη εισόδου που παρείχε την εντύπωση όπλου όχι όμως πυροβόλου και επίσης έφερε πολλαπλά χτυπήματα.

Οι αστυνομικοι της Ασφάλειας Λαμίας κατάφεραν πολύ γρήγορα να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Από την πρώτη στιγμή απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ληστείας και έστρεψαν τις έρευνες στο οικογενειακό περιβάλλον. Με μεθοδικές κινήσεις κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη στο δράστη και να τον κάνουν να ομολογήσει την πράξη του.
lamiastar.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!