ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Πυρκαγιά στο "Κρήτη ΙΙ" - Κινδύνευσαν άνθρωποι και οχήματα (vids)!

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η περιπέτεια που ξεκίνησε τα μεσάνυχτα για τους επιβάτες και το πλήρωμα του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου "Κρήτη ΙΙ"

Σύμφωνα με το real.gr ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας, εξακολουθούν να παραμένουν στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Κρήτη-2», στο οποίο εκδηλώθηκε, τα μεσάνυχτα, πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε κάποιο από τα γκαράζ του, ενώ βρισκόταν εν πλω, 3,5 ναυτικά μίλια από το λιμάνι της Πάτρας, χωρίς ευτυχώς να αναφερθούν τραυματισμοί.

Η φωτιά σβήστηκε από το αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης και το Κρήτη-2 έφθασε στο λιμάνι της Πάτρας, όπου αποβίβασε με ασφάλεια οχήματα και επιβάτες, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, σε κάποια από τα γκαράζ του πλοίου εξακολουθούν να βρίσκονται κάποια φορτηγά, ενώ οι 16 πυροσβέστες που βρίσκονται στο "Κρήτη-2" δεν μπορούν να προσεγγίσουν ακόμα το σημείο στο οποίο εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, καθώς υπάρχουν καπνοί και νερά από το σύστημα πυρόσβεσης.

Το πλοίο στο οποίο επέβαιναν 113 επιβάτες, 87 άτομα πλήρωμα, 18 ΙΧ και 92 φορτηγά, πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Βενετία- Ηγουμενίτσα- Πάτρα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!