ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Αναζητείται ο υπολογιστής της λίστας Λαγκάρντ





Ο σκληρός δίσκος μπορεί να κρύβει όλες τις απαντήσεις


Ο κύκλος των χαμένων δεδομένων της λίστας Λαγκάρντ όχι μόνο δεν έκλεισε, αλλά έχει μόλις ανοίξει, όπως φαίνεται καθώς προχωρά η εισαγγελική έρευνα.

Ο μετακλητός υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Αγγελόπουλος δίνει νέα διάσταση στο θρίλερ καθώς αποκαλύπτει ότι, εκτός από το χαμένο CD και το χαμένο αυθεντικό στικάκι, υπάρχει και ένας χαμένος υπολογιστής που κρύβει πολύτιμα μυστικά.

Όπως αναφέρει πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο Γ. Αγγελόπουλος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που παρέλαβε το CD για επεξεργασία, ώστε να ξεχωρίσει τα ονόματα μ τις πιο παχυλές καταθέσεις. Στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή στον οποίο αντέγραψε τα αρχεία, μπορεί να υπάρχουν οι απαντήσεις για όλα τα κρίσιμα ερωτήματα.

Στην κατάθεση που έδωσε στους αρμόδιους εισαγγελείς, ο Γ. Αγγελόπουλος αναφέρει ότι αντέγραψε για λόγους ασφαλείας την αρχική λίστα στον υπολογιστή στον οποίο δούλευε όταν του ανατέθηκε από τον Γ. Παπακωνσταντίνου να βρει τους μεγαλύτερους καταθέτες. Όπως είπε ο Γ. Αγγελόπουλος: «Όταν είδα ότι ήταν πολλά τα αρχεία, τα αντέγραψα στον υπολογιστή μου για πρακτικούς λόγους».

Σε σχετική ερώτηση των εισαγγελέων, ο Γ. Αγγελόπουλος ανέφερε ότι μπορεί να υποδείξει το γραφείο που καθόταν και το σημείο στο οποίο βρισκόταν ο συγκεκριμένος υπολογιστής. Έτσι, δεν αποκλείεται να διαταχθεί έρευνα για τους υπολογιστές του υπουργείου.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!