ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Σε μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα ο 47χρονος που τραυματίστηκε στο Ηράκλειο σε έκρηξη

Σε μονάδα εγκαυμάτων σε Νοσοκομείο της ΑΘήνας μεταφέρεται ο άτυχος 47χρονος ο οποίος το μεσημέρι τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από έκρηξη έξω από ξενοδοχειακή μονάδα στην Αμμουδάρα Ηρακλείου.

Το τραγικό ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 15:00, κάτω από άγνωστες συνθήκες όταν σημειώθηκε ανάφλεξη στην διάρκεια ανεφοδιασμού με υγραέριο.

Η έκρηξη που σημειώθηκε σε παρακείμενο δρόμο ενός από τα γνωστότερα και μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της περιοχής, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 47χρονος εργαζόμενος της εταιρείας, στην ιδιοκτησία της οποίας ανήκει το βυτιοφόρο που πραγματοποιούσε τον ανεφοδιασμό.

Ο 47χρονος υπέστη εγκαύματα στο 60% το σώματός του και από την στιγμή που μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ξεκίνησε μια προσπάθεια να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στην ΑΘήνα.

Όπως έγινε γνωστό ο άτυχος εργαζόμενος θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Γεννηματά ενώ η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα ΄όταν C - 130 προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο του Βενιζελείου Νοσοκομείου.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!