ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Η νήσος Χρυσή... προστατεύεται! - Σειρά επαφών του Γ.Δεικτάκη με κατοίκους
Ο ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης θα ακούσει απόψε προβλήματα και προτάσεις για το παραδεισένιο νησάκι


Συντονίζονται οι δράσεις για τη σωτηρία της Νήσου Χρυσής. Στο πλαίσιο αυτό, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργος Δεικτάκης θα έχει απόψε στην Ιεράπετρα σειρά συναντήσεων με αγρότες, κτηνοτρόφους, αλιείς και οικολόγους μελετητές τους οποίους θα ακούσει, ώστε να δημιουργηθεί το πλαίσιο προστασίας του πανέμορφου νησιού, το οποίο όπως όλα δείχνουν φέτος θα υποδεχθεί με τελείως διαφορετικό τρόπο, τουρίστες και επισκέπτες.
Στις αρχές Μαρτίου είχε πραγματοποιηθεί αυτοψία στο παραδεισένιο νησάκι, με εισαγγελική παραγγελία για την καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης, προκειμένου να παταχθούν οι παρανομίες και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εκπόνηση σχεδίου διαχείρισης του νησιού, ενώ πριν από λίγους μήνες είχε πραγματοποιηθεί στην Ιεράπετρα λαϊκή συνέλευση, όπου κατατέθηκαν οι προτάσεις αλλά και το "όραμα" των πολιτών για το νησάκι.
Στη σημερινή συνάντηση δεν έχουν κληθεί οι αρχές, καθώς ο κ. Δεικτάκης επιθυμεί να ακούσει από "πρώτο χέρι" τα προβλήματα, από τους ίδιους τους κατοίκους
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!