ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪOΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

foto_lifestyle1

Η περιποίηση της επιδερμίδας μας παίζει κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητά των γυναικών. Όλες οι γυναίκες επιθυμούν σφριγηλό, νεανικό, δροσερό πρόσωπο και σώμα. ο λάθος τρόπος εφαρμογής των προϊόντων ομορφιάς όμως καθώς και μερικά λαθεμένα στερεότυπα σχετικά με το ζήτημα, που καθορίζουν την beauty ρουτίνα μας, μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην επιδερμίδα μας. Διάβασε παρακάτω και δες μήπως κάνεις κάτι λάθος!
Τα προϊόντα αντιγήρανσης πρέπει να εφαρμόζονται μετά την εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων.
Λάθος
Η καλύτερη καταπολέμηση των ρυτίδων είναι η πρόληψη! Όσο νωρίτερα ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς προϊόντα αντιγήρανσης τόσο αργότερα θα κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες ρυτίδες έκφρασης. Καλό θα ήταν ωστόσο, να μην ξεκινήσεις από πολύ νωρίς την εφαρμογή των αντιγηραντικών προϊόντων, πόσο μάλλον προϊόντα με «βαριά» σύνθεση. Η ηλικία των 25 ετών είναι ιδανική για την εφαρμογή της πρώτης αντιγηραντικής κρέμας με ελαφριά σύνθεση για την πρόληψη κατά των ρυτίδων έκφρασης.
Χρησιμοποιώ προϊόντα με αντηλιακή προστασία μόνο το καλοκαίρι
Λάθος
Ζούμε σε μια χώρα με πλούσιο ήλιο, όμως η ηλιοφάνεια κρύβει και κινδύνους! Η φωτογήρανση είναι το πιο συχνό φαινόμενο που δημιουργείται από την εκτεταμένη έκθεση στις ηλιακές ακτίνες και μπορεί το αποτέλεσμα της ηλιοθεραπείας να είναι σαγηνευτικό, μακροπρόθεσμα όμως το δέρμα γερνά, εμφανίζει ρυτίδες και διχρωμίες. Η έκθεση στον ήλιο ακόμη και αν είναι χειμώνας επηρεάζει την επιδερμίδα μας και την αφυδατώνει, γι αυτό προτίμησε κρέμες ημέρας ή προϊόντα μακιγιάζ με αντηλιακή προστασία.
Μετά τον καθαρισμό το δέρμα μου με τραβάει άρα το κάνω σωστά
Λάθος
Αν μετά τον καθαρισμό προσώπου το δέρμα σου σε «τραβάει» ή ακόμη «τρίζει» σημαίνει ότι το προϊόν που χρησιμοποιείς, είναι παραπάνω δραστικό από όσο θα έπρεπε και επιθετικό για την επιδερμίδα σου καθώς το «τρίξιμο» σημαίνει πως δεν αφαίρεσε μόνο τους ρύπους και την λιπαρότητα αλλά και τα λιπίδια που διατηρούν την υγρασία στο πρόσωπό σου. Διάλεξε ένα προϊόν που δεν περιέχει σαπούνι, σύμφωνα με τις ανάγκες του τύπου δέρματός σου και καθάρισε το πρόσωπό σου με απαλές κινήσεις χωρίς να το σκουπίσεις έντονα με την πετσέτα έπειτα καθώς έτσι το τραυματίζεις.
Η ενυδατική κρέμα αρκεί
Λάθος
Μια ενυδατική ή αντιγηραντική κρέμα ημέρας από μόνη της δεν αρκεί για να διατηρήσει ενυδατωμένη την επιδερμίδα σου όλη την ημέρα. Εκτός από τον καθαρισμό από τους ρύπους πριν από την εφαρμογή της κρέμας, καλό θα ήταν η εφαρμογή ενός ενυδατικού ή αντιγηραντικού ορού ο οποίος προετοιμάζει κατάλληλα την επιδερμίδα για την εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης και την απορρόφηση των δραστικών συστατικών τους. Προτίμησε έναν ορό με λεπτή υφή που δεν θα βαραίνει την επιδερμίδα σου.
Δεν χρειάζομαι προϊόντα ντεμακιγιάζ, το σαπούνι αρκεί
Λάθος
Το ντεμακιγιάζ είναι συνήθως η πιο βαρετή και κουραστική διαδικασία περιποίησης των γυναικών με αποτέλεσμα συχνά να αμελείται ή να χρησιμοποιούνται απλά σαπούνια για την αφαίρεσή του. Αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο μακροπρόθεσμα για το πρόσωπό σου καθώς τα απλά σαπούνια δεν αφαιρούν σε βάθος τα προϊόντα μακιγιάζ από τους πόρους της επιδερμίδας σου με αποτέλεσμα να παραμένουν υπολείμματα μακιγιάζ και τα προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης να μην απορροφώνται σωστά και να αφυδατώνεται το πρόσωπό σου. Όσο κουρασμένη και αν είσαι, αφιέρωσε 5 λεπτά από τον χρόνο σου για να αφαιρέσεις σωστά το μακιγιάζ από την επιδερμίδα σου, χρησιμοποίησε ένα τόνερ με απαλή σύνθεση μετά το γαλάκτωμα καθαρισμού για να αφαιρέσεις όλα τα υπολείμματα, το πρόσωπό σου θα σε ευγνωμονεί.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!