ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μπουλάς πλήρωσε την ψαρόσουπα της κηδείας για τους κολλητούς φίλους του...

Ο Μπουλάς πλήρωσε την ψαρόσουπα της κηδείας για τους κολλητούς φίλους τουΤο Σάββατο μετά την κηδεία του Σάκη Μπουλά, 40 – 50 άτομα, οι άνθρωποι του στενού φιλικού και οικογενειακού κύκλου του καλλιτέχνη πήγαν σε μία ταβέρνα που σύχναζε ο ίδιος για την καθιερωμένη ψαρόσουπα, γνωστή και ως «μακαριά». Εκεί όμως του περίμενε μία έκπληξη, την οποία είχε ετοιμάσει ο Σάκης Μπουλάς πριν από περίπου δέκα ημέρες.
Όπως αποκάλυψε ο Διονύσης Σαββάπουλος ο καλλιτέχνης βλέποντας πως η υγεία του κλονίζεται, είχε επισκεφθεί την ταβέρνα και είχε ζητήσει από τον ιδιοκτήτη να του κοστολογήσει το γεύμα της κηδείας για 40-50 άτομα. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας αρχικά σάστισε, ωστόσο ο Σάκης Μπουλάς όχι μόνο επέμεινε, αλλά αφού πλήρωσε το λογαριασμό για τους κολλητούς φίλους του, άφησε και 1.000 ευρώ φιλοδώρημα.
Την κίνηση αυτή του καλλιτέχνη, να φροντίσει για τους φίλους του, την αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της παράστασης, στην Ακτη Πειραιώς, ο Διονύσης Σαββάπουλος, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος είπε στο κοινό πως ο Σακης Μπουλάς κατάφερε ακόμα και μετά το θάνατο του να φροντίσει για τους φίλους του, αφού ανέλαβε να πληρώσει τη «μακαριά» της κηδείας του.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!