ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Πακιστανός λήστεψε 7 ηλικιωμένες ενώ βίασε την μια 83 χρονών!

Τον φόβο και τον τρόμο είχαν σπείρει ο 21χρονος Πακιστανός και ο συνεργός του στον Κολωνό αλλά και σε άλλες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο αδίστακτοι άνδρες είχαν ληστέψει τουλάχιστον 7 ηλικιωμένες, ενώ είχαν βιάσει και μία 83χρονη γυναίκα μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Οι αρχές φαίνεται ότι μάλιστα εξετάζουν το ενδεχόμενο, οι ίδιοι κακοποιοί να έχουν βιάσει μία ακόμη ηλικιωμένη γυναίκα, πριν από περίπου έναν χρόνο.

Πριν από 10 μέρες οι δύο δράστες είχαν εισβάλλει στο σπίτι της 83χρονης, παραβιάζοντας ένα παράθυρο. Με την απειλή ενός μαχαιριού «αφόπλισαν» την ηλικιωμένη γυναίκα και έκλεψαν 600 ευρώ, ένα βιβλιάριο καταθέσεων, δύο πιστωτικές κάρτες, μία λίρα, ένα κινητό τηλέφωνο, την ταυτότητα της, καθώς και κοσμήματα συνολικής αξίας 6.000 ευρώ. Στην συνέχεια, ο αδίστακτος 21χρονος την χτύπησε και την βίασε.

Η αστυνομία έπειτα από λίγες μέρες κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον 21χρονο δράστη, με βάση τα δαχτυλικά του αποτυπώματα.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της σύλληψης του, ο κακοποιός αντιστάθηκε, ενώ δεν δίστασε να χτυπήσει τους αστυνομικούς στην προσπάθεια του να ξεφύγει.

Σε έρευνα που πραγματοποιήσαν οι αρχές στο σπίτι του, βρέθηκαν κλοπιμαία αλλά και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Οι άνδρες της αστυνομίας φαίνεται ότι γνωρίζουν τα στοιχεία του συνεργού του, ο οποίος αναζητείται και είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί κι αυτός.
- See more at: http://www.hellas-now.com/2014/05/7.html#sthash.gThSpABR.dpuf
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!