ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Βρέθηκε νεκρός ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης



Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι ότι το πτώμα που εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής κοντά στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων ανήκει στον 20χρονο αγνοούμενο Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο θειός του 20χρονου, σύμφωνα με πληροφοριες που μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Mega Ελίζα Καλλίτση, αναγνώρισε τη σορό του νεαρού άντρα και ανέφερε ότι πρόκειται για τον ανιψιό του Βαγγέλη Γιακουμάκη που είχε εξαφανιστεί από τις 6 Φεβρουαρίου στα Ιωάννινα.
Σημειώνεται ότι στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα, ειχαν επικεντρωθεί οι έρευνες για τον εντοπισμό του 20 χρονου Βαγγέλη, ωστόσο περαστικός ήταν αυτός που βρήκε τη σορό και ειδοποιήσε τις αρχές.





Στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και η οικογένεια του νεαρού φοιτητή.

Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να ανακοινωθούν από τις αρχές επίσημα, σε λίγη ώρα που θα έχει γίνει η αυτοψία στο χώρο που βρέθηκε νεκρός ο 20χρονος.

Πάντως σε επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας δεν αναφέρεται ακόμα το όνομα του 20χρονου.

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι δίπλα από τη σορό βρέθηκε μαχαίρι, το οποίο εξετάζεται από τις Αρχές.

Όπως σημειώθηκε η σορός βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη και δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν εξωτερικά τραύματα.

Ο ιατροδικαστής αναμένεται να λύσει πολλά από τα ερωτηματικά που έχουν γεννηθεί για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός φοιτητής από το Ρέθυμνο έχασε τη ζωή του.

Πηγή: βίντεο enikos.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!