ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Αναπτυξιακά έργα ζήτησε η Βιάννος από τον ΥφυπουργόΣύσκεψη με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σγουρίδη Παναγιώτη για θέματα υποδομών του Δήμου Βιάννου .

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σγουρίδη Παναγιώτη, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Βιάννου και των βουλευτών Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη, και Κώστα Δαμαβολίτη.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η έγκριση σειράς Αναπτυξιακών έργων στους Δήμο Βιάννου (Έργα υποδομών και άρδευσης)

Αναφορικά με τα αναπτυξιακά έργα που έχει ανάγκη ο τόπος, τέθηκε το ζήτημα της κατασκευής του φράγματος των Αμιρών Αγίου Βασιλείου καθώς και του Καλαμίου , σημαντικών έργων πνοής για την τοπική κοινωνία. Ο Υφυπουργός υπήρξε θετικός ως προς την άμεση διευθέτηση των ζητημάτων, τα οποία θεωρεί σημαντικά για την τοπική οικονομία και ζήτησε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση, συμμετέχοντος και του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος συντονισμός κατατεθεί ο πλήρης φάκελος για τα έργα.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Βιάννου αναφέρθηκε σε σειρά προτάσεων που έχει υποβάλει ο Δήμος Βιάννου στα μέτρα 321 και 322 του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης Ελλάδος 2007 – 2013 και ζήτηση την αξιολόγηση και την ένταξη τους, αφού οι συγκεκριμένες μελέτες είναι ώριμες και αφορούν σημαντικές παρεμβάσεις σε υποδομές στήριξης του πρωτογενή τομέα. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σγουρίδη να δεσμεύεται ότι θα προχωρήσει η αξιολόγηση και έγκριση προτάσεων που ανάφερε ο Δήμαρχος, αλλά και ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων στα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα που έχει ο Δήμος Βιάννου μέσα από τα προγράμματα που διαχειρίζεται το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης .
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!