ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Αποφασισμένοι οι αγρότες της Κρήτης να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση



Αποφασισμένοι να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση ενάντια στα μέτρα φωτιά που προωθεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, για τον πρωτογενή τομέα, εμφανίζονται οι αγρότες της Κρήτης, λίγες μόλις ώρες πριν το παναγροτικό συλλαλητήριο, που θα γίνει αύριο στην Αθήνα.

Περισσότεροι από 3000 παραγωγοί και κτηνοτρόφοι από κάθε γωνιά του νησιού, επιβιβάζονται στα πλοία με προορισμό τον Πειραιά, προκειμένου να ενώσουν τις φωνές τους με τους υπόλοιπους αγρότες της χώρας, που θα συγκεντρωθούν στην πρωτεύουσα.

Με μαύρες σημαίες και πανό οι αγρότες της Κρήτης θα συγκεντρωθούν στον Πειραιά απ’ όπου και θα ξεκινήσουν για την πλατεία Συντάγματος. Εκεί θα τους περιμένει ο αγροτικός κόσμος από την υπόλοιπη χώρα, που θα φτάσουν στην Αθήνα με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα.

Όπως τονίζουν σε ανακοινώσεις τους, οι εκπρόσωποι των αγροτών, η νέα φοροκαταιγίδα θα αποτελέσει την ταφόπλακα του πρωτογενούς τομέα και θα συμβάλει στην αφάνιση του Έλληνα αγρότη. Η κυβέρνηση, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν οι παραγωγοί και οι κτηνοτρόφοι της χώρας, θα πρέπει να λάβει άμεσα το μήνυμα πρωτού είναι αργά για τον πρωτογενή τομέα.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!