ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Περιμένουν το "σύνθημα" για να μπουν στα πλοία οι αγρότες της ΚρήτηςΔυναμική και μαζική διαβεβαιώνουν ότι θα είναι η αγροτική διαμαρτυρία στην Αθήνα, οι διοργανωτές από την Κρήτη, μετά το πρόσφατο, δυναμικό συλλαλητήριο στο Ηράκλειο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ράδιο Κρήτη ο πρόεδρος των Αμπελουργών Κρήτης, Πρίαμος Ιερωνυμάκης, είπε ότι ήδη καταρτίζονται οι λίστες με τους αγρότες από το νησί που επιθυμούν να μεταβούν στην Αθήνα με τα πλοία της γραμμής. Η μετάβαση θα κοστίζει 10 ευρώ, όσα και η επιστροφή, ενώ όσοι θέλουν καμπίνα, η έκπωση θα είναι 50%.

Ο κ. Ιερωνυμάκης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της κυβέρνησης αλλά και των τελευταίων κυβερνήσεων, οι οποίες όπως είπε, ξεκινούν ως αντιμνημονιακές και στη πορεία στηρίζουν όσο τίποτα τα μνημόνια και τις πολιτικές τους.

Πρόσθεσε επίσης ότι οι αγρότες σε όλη την Ελλάδα είναι ενωμένοι και βρίσκονται "σε επιφυλακή", ώστε μόλις αποφασιστεί η ημερομηνία συζήτησης στη Βουλή της φορολόγησής τους, να δοθεί το "σύνθημα" και να βρεθούν άμεσα στην Αθήνα.
http://www.ekriti.gr/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!