ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Θρήνος και οδύνη στην κηδεία της Ανδριάνας Γαρδικιώτη...

Έγινε το πρωί της Κυριακής στο Περιβόλι η κηδεία της αδικοχαμένης Α. Γαρδικιώτη. Τρισάγιο τέλεσαν φίλοι της στον τόπο της δολοφονίας της, στην Καστοριά. Η κηδεία της άτυχης Κερκυραίας που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της έγινε στις 11 το πρωί της Κυριακής 18....




Δεκεμβρίου, στο Περιβόλι Κέρκυρας, όπου μένει η οικογένειά της. Ολόκληρη η Κέρκυρα έχει βυθιστεί το πένθος και μάλιστα στο χωριό της αποφάσισαν να ακυρώσουν όλες τις προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό τέλος της 21χρονης κοπέλας. Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί είπαν το στερνό αντίο στην Ανδριάνα, με τραγικές φιγούρες τους γονείς και τα αδέλφια της, που στα αναφιλητά τους υπήρχε ένα τεράστιο «γιατί».

Η Ανδριάνα ήταν το στερνοπαίδι μιας πολύτεκνης οικογένειας. Είχε έναν αδελφό και δύο αδελφές, ενώ οι γονείς της, άνθρωποι του μεροκάματου, εργάζονται ως ξενοδοχοϋπάλληλοι.
Κάντε online αίτηση κερδίστε 3 μήνες ΔΩΡΟ σε όλα τα προγράμματα Hellas Online! Πατήστε εδώ
Η Ανδριάνα, από την πρώτη στιγμή που πέρασε ως φοιτήτρια στο ΤΕΙ Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στην Καστοριά, εργαζόταν για να μην επιβαρύνει με τα έξοδά της την οικογένεια. Εργάστηκε ως σερβιτόρα και ως παρουσιάστρια σε τοπικό κανάλι και ήθελε να ασχοληθεί με την παρουσίαση εκπομπών.

Την ίδια ώρα, σε φορτισμένη ατμόσφαιρα φίλοι και συμφοιτητές της Ανδριάνας, συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι στην λίμνη της Καστοριάς, στο σημείο της στυγερής δολοφονίας της και την αποχαιρέτησαν με τρισάγιο που τέλεσε ο Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Σεραφείμ. Στο δελτίο τύπου που έστειλε στο corfupress.com η Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς αναφέρει τα εξής: «Κατόπιν αιτήματος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών του ΤΕΙ Καστοριάς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ, ανταποκρινόμενος στην επιθυμία των πνευματικών του παιδιών αλλά και δική του ταυτόχρονα, σήμερα Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 16.30 μ.μ. θα μεταβεί στο σημείο που έγινε η δολοφονία της φοιτήτριας του ΤΕΙ Καστοριάς, ώστε να τελέσει Τρισάγιο, εις ανάπαυσιν της ψυχής της αδικοχαμένης δούλης του Θεού Ανδριάνας».
corfupress.com
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!