ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ηρακλειώτης παραπέμπεται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων

Με τις κατηγορίες της ασέλγειας και της αποπλάνησης σε βάρος ανηλίκων αλλά και της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας παραπέμπεται να δικαστεί 30χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος σήμερα είναι έγκλειστος στις φυλακές Τριπόλεως.

Την παραπομπή του αποφάσισε, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα "Πατρίς" ομόφωνα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και σύμφωνα με πληροφορίες το επίμαχο βούλευμα είναι καταπέλτης για τον νεαρό ιδιωτικό υπάλληλο.

Η υπόθεση, που είχε αποκαλυφθεί πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία καθώς ο κατηγορούμενος ήταν άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας, επαναφέρεται στο προσκήνιο την στιγμή που δύο ανάλογα περιστατικά συγκλονίζουν το Ρέθυμνο.

Τις καταγγελίες έκαναν στην Ασφάλεια Ηρακλείου οι γονείς των ανήλικων, «κεραυνοβολημένοι» από τα όσα θλιβερά τους είχαν εκμυστηρευτεί τα παιδιά τους, τα οποία είχαν αλλάξει συμπεριφορά, έδειχναν ανήσυχα και νευρικά.

Ο 30χρονος ανήκε στο φιλικό περιβάλλον των οικογενειών και έτσι είχε την δυνατότητα, λόγω της εμπιστοσύνης που είχε δημιουργηθεί, να συναντιέται με τα παιδιά και κάποιες φορές να τα φιλοξενεί στο σπίτι του.

Ο ίδιος πάντως αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τα παιδιά, ισχυριζόμενος ότι τα αγαπούσε, γι' αυτό και περνούσε αρκετές ώρες μαζί τους.

Το προφίλ του παρέπεμπε σε έναν άνθρωπο εξαιρετικά ευγενικό, χαμηλών τόνων που είχε αδυναμία γενικότερα στα παιδιά, προφίλ που ταιριάζει σε εκείνο του 47χρονου Νίκου Σειραγάκη και του 50χρονου γυμναστή στίβου της ΕΑΡ, που "πρωταγωνίστησαν" ως οι δράστες πράξεων ασέλγειας σε ανηλίκους στο Ρέθυμνο.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!