ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Καταγγελία-σοκ: Τον ξυλοκόπησαν αστυνομικοί....

Mήνυση κατέθεσαν το μεσημέρι δύο συγγενείς του 18χρονου, ο οποίος χαροπαλεύει, έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό του, όπως καταγγέλλουν, από αστυνομικούς.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε τα ξημερώματα με C130 εσπευσμένα στο Τζάνειο Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας υποστεί σοβαρές βλάβες στο πάγκρεας, στη σπλήνα και τον πνεύμονα.
Βαρύ είναι το «κατηγορώ» της οικογένειας εναντίον της ΕΛ.ΑΣ.. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.neakriti.gr, αυτή την ώρα διεξάγεται μεγάλη εσωτερική έρευνα στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας, για να διαπιστωθεί εάν οι καταγγελίες της οικογένειας έχουν βάση. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, όπου είχε προσαχθεί ο 18χρονος τα ξημερώματα της Κυριακής μαζί με ακόμη τέσσερις φίλους του, έπειτα από έλεγχο ομάδων ΟEA και ΤΑΕ στην παραλιακή, έχει σημάνει συναγερμός.
Σύμφωνα πάντα με τις βαρύτατες καταγγελίες, κατά την παραμονή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση και ενώ γινόταν εξακρίβωση στοιχείων, τουλάχιστον 2 αστυνομικοί, φορώντας κουκούλες, φέρονται να ξυλοκόπησαν τους νεαρούς. Μάλιστα, ένας από τους κουκουλοφόρους αστυνομικούς φορούσε σκουλαρίκι στη μύτη, ενώ και οι δύο έλεγαν στον νεαρό: «Μετά το σημερινό δεν θα ξαναξεφύγεις από μπλόκο της αστυνομίας».
Πηγή: Νέα Κρήτη
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!