ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η γυναίκα που σκότωσε το παιδί της


Στο Ρέθυμνο, το πρωί της Τετάρτης και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει


Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η γυναίκα που σκότωσε το παιδί της
Σοκαρισμένη από τη νέα οικογενειακή τραγωδία παραμένει η κοινωνία του Ρεθύμνου και ειδικότερα οι συγγενείς και οι γείτονες της 36χρονης από την Αλβανία που, το πρωί της Τετάρτης, στραγγάλισε με τα ίδια της τα χέρια της 14χρονη κόρη της. Η τραγική  ειρωνεία είναι πως, την προηγούμενη ημέρα του εγκλήματος, το ανήλικο κορίτσι είχε μόλις σβήσει τα 14 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων της....
Η νεαρή γυναίκα, που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά  προβλήματα και μάλιστα είχε ακολουθήσει και φαρμακευτική αγωγή, όπως κατέθεσε ο σύζυγός της στην αστυνομία, αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη της, αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της, καρφώνοντας ένα μαχαίρι στο λαιμό της. Όταν η γυναίκα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, όπου και σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας, ενώ ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
Σύμφωνα με τους γιατρούς το μαχαίρι δεν είχε πλήξει κεντρικό αγγείο και έτσι η 36χρονη φέρει βλάβη στο λάρυγγα, χωρίς όμως αυτό να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της.
Θυμίζουμε ότι η απίστευτη αυτή οικογενειακή τραγωδία  σημειώθηκε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας της οδού Χανίων στον Κουμπέ και αποκαλύφθηκε γύρω στη 1,30 το μεσημέρι, όταν ο σύζυγος  της 36χρονης πήγε στο σπίτι του και υπέστη σοκ από το μακάβριο θέαμα που αντίκρισε, όταν η σύζυγός του, του άνοιξε την πόρτα έχοντας 
καρφωμένο το μαχαίρι στο λαιμό της.
Σημειώνεται ότι το ζευγάρι των Αλβανών, για το οποίο μόνο καλά λόγια είχαν να πουν οι γείτονές του, βρισκόταν στη χώρα μας από το 1998, ενώ η 36χρονη εργαζόταν ως ξενοδοχουπάλληλος.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!