ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Στον ειδικό εφέτη ανακριτή ο Θεοφίλου


Στον ειδικό εφέτη ανακριτή Κώστα Μπαλτά που είναι υπεύθυνος για θέματα τρομοκρατίας, οδηγήθηκε σήμερα ο 30χρονος συλληφθείς για την αιματηρή ληστεία της Πάρου Αναστάσιος Θεοφίλου.


Στον ειδικό εφέτη ανακριτή ο Θεοφίλου
Η Ελληνική Αστυνομία συνδέει τον 30χρονο με την οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» και πλέον αναζητούνται συγκεκριμένα στοιχεία από τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη στο σπίτι το οποίο είχε νοικιάσει στη Λαμία στην οδό Τυμφρηστού.
Χθες, ο Τάσος Θεοφίλου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για αύριο από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, όπου επρόκειτο να δικαστεί για αντίσταση κατά της αρχής, αλλά και από τον ανακριτή, όπου οδηγήθηκε για τη ληστεία στη Νάουσα της Πάρου και τον φόνο του οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα.
Και για τις δύο υποθέσεις ο 30χρονος ζήτησε προθεσμία, καθώς απουσίαζε στα Χανιά ο ποινικολόγος Σπύρος Φυτράκης, που αναμένεται να τον εκπροσωπήσει.
Αρνείται τις κατηγορίες
Μιλώντας στο «Έθνος», ο κ. Φυτράκης ανέφερε ότι ο 30χρονος, που φέρεται σύμφωνα με την αστυνομία ως μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς», αρνείται κάθε σχέση με τις κατηγορίες.
Ο συνήγορος σημείωσε ακόμη ότι ενδέχεται να επιστρέψει και σήμερα, εάν βρει θέση στο αεροπλάνο, προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας.
Ωστόσο δεν αποκλείεται, εάν δεν προλάβει να επιστρέψει, ο πελάτης του να ζητήσει και νέα προθεσμία, αφού ο νόμος παρέχει αυτό το δικαίωμα.

cretalive.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!