ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Σφίγγει ο κλοιός για τους δύο συνεργούς του Θεοφίλου


Έρευνες στο χώρο των αντιεξουσιαστών


Σφίγγει ο κλοιός για τους δύο συνεργούς του Θεοφίλου
Δύο ακόμα αντιεξουσιαστές αναζητούν οι Αρχές ως συνεργούς του 29χρονου θεολόγου για τη φονική ληστεία της Πάρου.
Όπως αναφέρει το Έθνος, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής είναι πεπεισμένοι ότι όπως ο Τάσος Θεοφίλου, έτσι και οι υπόλοιποι δράστες προέρχονται αμιγώς από το χώρο της τρομοκρατίας και η ληστεία στο υποκατάστημα της Πάρου ήταν μία κίνηση για την ενίσχυση του ταμείου τους.
Οι έρευνες στην Πάρο συνεχίζονται, καθώς οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο κάποια από τα μέλη είτε να έχουν βρει κατάλυμα στο νησί, είτε να έφυγαν λίγες ημέρες μετά, όπως έκανε ο 29χρονος.
Όπως έγινε γνωστό χτες από την αστυνομία, ο συλληφθείς ετοίμαζε ένα ακόμα χτύπημα στην Εθνική Τράπεζα της Λαμίας, περιοχή στην οποία νοίκιαζε διαμέρισμα.
Το σπίτι στη Λαμία, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας ενοικιάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, με πλαστά στοιχεία.
Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ήταν εκείνος που αναγνώρισε τον 30χρονο από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και ενημέρωσε τις αρχές.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα Νέα, από την ολοκλήρωση της βαλλιστικής έρευνας προέκυψε ότι ο οδηγός ταξί, Δημήτρης Μίχας, δολοφονήθηκε από τα πυρά δύο δραστών και όχι μόνο του ενός, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.
Ο Τάσος Θεοφίλου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.
Οι αναβολές για το Αυτόφωρο και τον τακτικό ανακριτή δόθηκαν προκειμένου ο Θεοφίλου να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο.
Ο 29χρονος αντιεξουσιαστής ζήτησε να επικοινωνήσει με το γραφείο του δικηγόρου Σπύρου Φυτράκη, ο οποίος ανέλαβε τελικά και την υπεράσπισή του.

cretalive.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!