ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Προσέφεραν δουλειά από το εξωτερικό στο Νίκο - Συγκινητική ανταπόκριση για το 18χρονο!

Ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα η συγκινητική ανταπόκριση για την παροχή βοήθειας στον Νίκο, με έναν Έλληνα της Διασποράς να του προσφέρει δουλειά στο εστιατόριο του!

Άκρως συγκινητική είναι η κινητοποίηση για την στήριξη του 18χρονου Νίκου, που πριν από λίγες ημέρες έμεινε στο… δρόμο, λόγω των οικονομικών δυσχερειών της οικογένειάς του
Μέρα με τη μέρα, η ιστορία του νεαρού Ηρακλειώτη συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ολοένα και περισσότερων ανθρώπων, εντός και εκτός επικράτειας!
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από το Εσπερινό Γυμνάσιο Ηρακλείου, ένας Έλληνας της Διασποράς, ο οποίος στο παρελθόν φοίτησε στο Καπετανάκειο, του προσέφερε δουλειά στο εστιατόριό του!
Το μεγάλο όνειρο του Νίκου, να ασχοληθεί με τη μαγειρική, μπαίνει σιγά-σιγά σε ένα ομαλό δρόμο και τυγχάνει της συμπαράστασης όλων, ώστε σε μερικά χρόνια να  είναι ένα χρήσιμο μέλος της κοινωνίας μας.
Εξάλλου για όσους θέλουν και μπορούν να συνδράμουν οικονομικά την προσπάθεια για τον μαθητή υπάρχει λογαριασμός Αλληλοβοήθειας του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου στην Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος με ΙΒΑΝ GR34 0431 1100 0036 6011 5319 264.
Το Εσπερινό Γυμνάσιο Ηρακλείου, μέσα από την ομάδα του στο Facebook, θέλησε να ευχαριστήσει «όλους τους Έλληνες (Ηράκλειο, Κρήτη, Ελλάδα και Εξωτερικό) που συμπαραστάθηκαν έμπρακτα στην προσπάθεια λύσεως του προβλήματος» του μαθητή τους, καθώς «όλοι συνέβαλαν θετικά ώστε το όνειρο του Νίκου να γίνει πραγματικότητα».
Όπως υπογραμμίζει «ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς όμως έγινε μια τεράστια αρχή υλοποιήσεως της επιθυμίας του να γίνει ΜΑΓΕΙΡΑΣ. Με την βοήθεια όλων μας ο Νίκος θα τα καταφέρει και σε λίγα χρόνια θα είναι ένα χρήσιμο μέλος της κοινωνίας μας που δεν ξεχνάει πόσο τον στήριξε στην δύσκολη στιγμή του».
Παράλληλα επισημαίνεται «ότι το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο από όλη την Κρήτη (ιδιαίτερα Ηράκλειο-Χανιά), όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, την Κύπρο αλλά μια συγκινητική πρόταση από Έλληνα της Διασποράς, που φοίτησε στο "Καπετανάκειο" στο 1 Γυμνάσιο Αρρένων Ηρακλείου που στεγάζεται και το σχολείο μας τώρα, που διαθέτει Εστιατόρια νομίζοντας ότι ήταν ήδη Μάγειρας μας πρόσφερε Εργασία, Διαμονή και εισιτήρια μετακίνησης. Η προσφορά παραμένει και για όταν τελειώσει»...
Συντάκτης: Αντώνης Παντινάκης   http://www.creteplus.gr/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!