ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

"Πόλεμος" ενόψει...Ανάστασης ανάμεσα σε ΕΛ.ΑΣ. και Κρητικούς για τις κροτίδες!

Εκρηκτικό Πάσχα αναμένεται να ζήσουν και φέτος οι Κρητικοί, υπό τους ανυπόφορους ήχους των επικίνδυνων για την υγεία μας βεγγαλικών που έχουν διοχετευτεί και διακινούνται –παράνομα- στην αγορά του νησιού.

Το …έθιμο, αν έχει αποβεί μοιραίο για αρκετό κόσμο όλα αυτά τα χρόνια, προξενώντας ανεπανόρθωτη ζημιά στα θύματά του, φαίνεται πως και φέτος θα τηρηθεί από ορισμένους απερίσκεπτους, που παρόλη την ένδεια, προσφέρουν το …υστέρημά τους σε κάτι εντελώς επικίνδυνο για τους ίδιους και για τους διπλανούς τους.
Οι επιτήδειοι διακινητές των εκρηκτικών υλών, προκειμένου να «βγάλουν» τα έξοδά τους, προσεγγίζουν κυρίως ανήλικους, οι οποίοι με την άγνοια κινδύνου που τους διακρίνει, κάτω απ’ τη …μύτη ασφαλώς των γονιών τους, ενδίδουν στο «πλεύρισμα», αγοράζοντας κροτίδες και κάθε λογής προσφερόμενο πυροτέχνημα.
Μέρα με τη μέρα, οι αστυνομικοί έλεγχοι στη «μαύρη αγορά» της Κρήτης, ολοένα και εντείνονται, για τη ανεύρεση όσο το δυνατόν περισσότερων εμπόρων των θανατηφόρων (πολλές) φορές βεγγαλικών.
Χαρακτηριστικά, χθες Τρίτη (16-4) , στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και χρήσης βεγγαλικών και κροτίδων, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, συνέλαβαν έναν 39χρονο, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 1.243 κροτίδες! (δείτε ΕΔΩ)Ο συλληφθείς,  οδηγήθηκε την ίδια ημέρα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγες ημέρες (12-4), ξανά στο Ρέθυμνο, αστυνομικοί  του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, είχαν συλλάβει έναν 79χρονο (!!), ο οποίος ήταν …ζωσμένος με συνολικά 1.755 κροτίδες!
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!